writing-img

razbarvanje perila

clock-img

21.09.2007, 15:03

clock-img

pupa06

pencil-img

95

Pozdravljene!

V pralni stroj sem dala temne kavbojke s svetlim perilom user posted image  user posted image  user posted image   in rezultat tega je, da imam modre fleke po perilu pa še v svetlo modro so se obarvale user posted image  
A mi lahko katera svetuje s čim bi lahko to najbolj uspešno odpravila user posted image  pa da vseeno ne bo preveč agresivno za otroška oblačilca.

Sem moji user posted image  uničila oblekce user posted image

clock-img

21.09.2007, 15:18

clock-img

debeluška

pencil-img

132

Pozdravljena!

Če imaš kaj belaga namoči v varikino in gre sigurno dol.
Za ostale stvari pa se da v muller-ju kupiti. Nevem kako
se imenuje samo je za razbarvane stvari.

Lp

clock-img

21.09.2007, 15:18

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

jaz sem kupila pervol za barvaste cunje..unga k ima kao neki magnetnega notruser posted image .v glavnem men je fleke vn potegnil  tud iz user posted image  majce ki je bla bele barve ko sem jo kupila-pol je pa kar roza ratalauser posted image ..zdaj je spet bela..ta prašek uporablajm za barvaste cunje in res lahko zmešaš vse barve pa ni flekasta nobena cunja

clock-img

21.09.2007, 15:23

clock-img

Anonimen

clock-img

21.09.2007, 18:51

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

jaz sem kupila pervol za barvaste cunje..unga k ima kao neki magnetnega notruser posted image .v glavnem men je fleke vn potegnil  tud iz user posted image  majce ki je bla bele barve ko sem jo kupila-pol je pa kar roza ratalauser posted image ..zdaj je spet bela..ta prašek uporablajm za barvaste cunje in res lahko zmešaš vse barve pa ni flekasta nobena cunja

Na kolk stopinj pa pereš? Men se pri 60 stopinjah še vedno vse zbarvauser posted image

clock-img

21.09.2007, 21:27

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

na 60 za manj umazano perilo-brez predpranja.jest dam tud belo pa črno skupej pa je vse ok

clock-img

21.09.2007, 21:45

clock-img

julci

pencil-img

3398

Za razbarvanje perila namoči v K2R,ki se dobi v DM-u.Definetivno pa ne namakaj v varekino,ker ne boš spravla vonja iz perila,sploh pa iz cotk.
Jaz sicer strogo ločujem svetle in temne stvari.Pri pranju pa uporabljam Woolitee za temne black,za ostale pa color.Za belo perilo pa uporabljam persil.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem