writing-img

razbrazdan trebuh

clock-img

09.11.2009, 19:53

clock-img

summmer725

pencil-img

142

Punce mene zanima če lahko dobiš razbrazdan trebuh tudi v zadnjem mesecu? Sem namreč v 36t in sm nekaj malih srij opazila spodaj po trebuščku.

Hvala lp

clock-img

09.11.2009, 20:16

clock-img

hypnotic

pencil-img

48

oooo ja,lahko!! tako je bilo pri meni...v 36t najprej dve mali striji...potem pa vsk dan več...in jih je na koncu bilo kar dovolj!

clock-img

09.11.2009, 20:34

clock-img

Tea 1

pencil-img

67

Seveda, zakaj pa ne, še večja možnost je, da dobiš strije proti koncu nosečnosti ko je koža raztegnjena že do skrajnih mej.  Čimvečkrat na dan namaži trebuh z oljem!

clock-img

09.11.2009, 20:53

clock-img

summmer725

pencil-img

142

Ajoj user posted image user posted image !!! Vseeno hvala punce za odgovore.

clock-img

10.11.2009, 04:49

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Ja pri meni je pustil znamenje šele četrti otrok in sicer v 35 tednu.Pa nič zato user posted image

clock-img

10.11.2009, 07:09

clock-img

Anonimen

jst sem konkretno "počila" dan predno sem rodila. na napihnjenem trebuhu skupina strij v velikosti malo manj kot 10x10 cm....

clock-img

10.11.2009, 12:32

clock-img

Alči

pencil-img

219

Joj,celo nosečnost sem bila ful vesela ker ni nič bilo, pa sem dobila strije v zadnjem tednu ko sem bila čez rok in sem začela pokat ko žemlja,user posted image . Zdaj sem spet noseča, in se mi stare strije samo daljšajo, tako da...sem vzela v zakup in se ne obremnjujem več s tem.

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

clock-img

10.11.2009, 13:48

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

Zadnji pregled pred porodom, 3 tedne pred rokom, mi moja G pravi... uuuuf sva popokali, kaj zdaj to pomeni user posted image ... in ko sem se doma pogledala v ogledalo sem opazila temno rdeče strije ob straneh trebuha. Sej so večinoma izginile... ampak kot je že Alči napisala, tudi to je potrebno vzeti v zakup, vse za naše sončke user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem