writing-img

razlika med sirupi

clock-img

30.10.2005, 16:25

clock-img

nynna

pencil-img

576

Naša pikica je danes ponoči začela kašljati in to ni prav moker kašelj bolj je dražeč in suh. Zda me pa zanima če bo narobe če ji dam sirup Prospan, ki ga imam  doma je pa za izkašljevanje, za moker kašelj. Ali ima katera kakšen nasvet kaj naj ji dam drugega, če ne smem dat  Prospana.. Stara je pa eno leto.
Hvala za pomoč.

clock-img

30.10.2005, 16:51

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz ji sirupov za kašelj ne bi kar tako dajala. Eni so za izkašljevanje, drugi za pomirjanje kašlja. Pri določenem kašljiu je potrebno, da se najprej "izkašljaš...
Sama pri našem tudi nisem vedela točno in sem šla raje k pediatrinji, Namesto Prospana (ki ga imam tudi doma), sem dobila SInekod in pa inhaliranje.
Jaz ji n a pamet ne bi dala tega sirupa.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.10.2005, 17:59

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Prospan je za lažje izkašljevanje. Danes sem Tini dala že dvakrat po žličko, ker je začela kašljati včeraj ponoči. Če bo še danes ponoči kašljala ji bom dala kar v spanju sinekod - kapljice, da se mi ne prebudi in ne prebudi druge punčke.
Pred cca mesecem je pa tako kašljala Jana in sem seveda šla k zdravniku, pa me je lepo pomirila, da ni to nič takšnega. Saj antibiotikov ne pišejo kar tako, še posebej če ni vročine. Jaz bom počakala še par dni.

clock-img

30.10.2005, 19:28

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Za suh kašelj je Slezov sirup.user posted image
LP,
Sibil

clock-img

30.10.2005, 19:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem