writing-img

rdeče pikice/mazoljčki okoli ust

clock-img

08.09.2009, 09:34

clock-img

Bubica1

pencil-img

11

Pozdravljeni

Zadnje čase opažam pri našem 7 mesečniku rdeče pikice/mazoljčke okoli ust. Včasih bolj izrazito, včasih manj... Ali je to od tega, ker zdaj vse kar prime in takoj da v usta?...
je imel kod iste težave?

clock-img

08.09.2009, 12:22

clock-img

Čebelca10

pencil-img

52

Tudi pri nas je isto, star je pa štiri mesece. tudi mene zanima zakaj se to pojavlja? Tudi tišči skos roke v usta...

clock-img

08.09.2009, 12:36

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Zaradi sline,ostankov hrane,če se otroka dobro ne obriše...

clock-img

08.09.2009, 14:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

To je zarad sline.

clock-img

08.09.2009, 14:50

clock-img

Bubica1

pencil-img

11

Hvala za odgovor....

clock-img

08.09.2009, 15:14

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

pri našem sem opazla nekaj časa nazaj,da je imel drobne rdeče pikice,od sline,ker sma imela eno dudo,ki mu je skozi slina ven tekla.ko pa sma dudo zamenjala,za tako bolj zračno,je pa bilo ok. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

08.09.2009, 22:04

clock-img

beaglekriss

pencil-img

44

Hello......
Baje,da je to lahko eden od znakov,da se zobki delajo,v smislu povečanega slinjenja in s tem povezane sline ki draži okolico ustec.user posted image
Good luck!

clock-img

11.09.2009, 08:37

clock-img

madela

pencil-img

4734

Moja dva sta stara,eden bo kmalu 5,drugi 3 leta in imata še zdaj te težave. Začnejo se zmeraj,ko je malo bolj hladno,pa se več ne slinita tako kot dojenčki. Po moje je to kombinacija,nekaj sline in hladno vreme in se na koži pojavijo mozoljčki. Jaz jima namažem z navadno hladilno kremo,da je območje okrog ust čim manj na udaru. Sem pa lani kupila eno kremo od Eucerina,ki je bila več kot super. Zdaj se pa že en teden spravljam v lekarno. Kako se ji reče ne vem,vem pa da je primerna za otroke,alergike in tiste,ki imajo težave z atopijskim dermatitisom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem