writing-img

rdeče pikice po trebuhu in stegnih?

clock-img

21.12.2007, 08:33

clock-img

*Naja

pencil-img

618

Po trebuhu in stegnih so se mi spustile ven čist drobne rdeče pikice...in srbi za znoret. Na določenih mestih, kjer jih ni, je pa koža samo rdeča. Mogoče katera ve, kaj bi to bilo? Bi se morala it pokazat k zdravniku?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

clock-img

21.12.2007, 08:37

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Prvo na kar sem pomislila je alergija. A si jedla kaj alergenega? In ja, jaz bi se šla pokazat....

clock-img

21.12.2007, 08:42

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

lara a se amžeš s kako kremo ali oljem js sem mela pikice na trebuhu so tud tk srbele pa sm se prenehala mazat z oljem pa so izginale seveda pa pojdi zdravniku če misliš da ni to.

clock-img

21.12.2007, 09:03

clock-img

*Naja

pencil-img

618

Sem že sama posumila, da bi mogoče lahko bilo od olja. Pred približno 5timi dnevi sem se začela mazati z nekim olivnim oljem v spreju. In se zdej par dni ne bom, da vidim, če je to to.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

clock-img

21.12.2007, 09:03

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Tudi sama sem imela že tak primer ene 3 krat, a je po nekje eni uri vse izginilo. Jaz sumim na alergijo. 

clock-img

21.12.2007, 09:08

clock-img

*Naja

pencil-img

618

Jst imam to zdej že ene 3-4 dniuser posted image .

clock-img

21.12.2007, 09:11

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Jst imam to zdej že ene 3-4 dniuser posted image .

Če imaš pa že tako dolgo potem je pa res lahko povezano z oljem, ki se mažeš. Za par dni prenehaj in če ne mine, pot pod noge in k zdravniku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem