writing-img

rdeče pikice po vratu

clock-img

02.06.2008, 13:47

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Moj user posted image  ima že kak mesec po obrazu (ličkih) zelo rdečo kožo in tudi suho. Pediatrinja je rekla,da z ničemer mazat,samo umivat z vodo. Alergija naj ne bi bila. Hraniva se z AM.
Pred 14 dnevi sem pa še opazila rdeče pikice po vratu in prsnem košu. Ko sem klicala pediatrinjo mi je dejala, da je to od vročine.. Ne da bi ga pogledala. Sedaj se to širi in gre proti popku in tudi na tilniku sem že opazila rdeče pikice. Včasih so bolj izrazite, včasih manj.  Vendar ni nobenega izboljšanja.
Ima katere podobne izkupšnje?
S čim namažete ali samo umivate (suho kožo na obrazu in rdeče pikice)?

clock-img

02.06.2008, 13:53

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Kaj pa, če je kakšna alergija? Mogoče pereš z mehčalcemuser posted image Jaz bi najprej na to pomislila...

clock-img

02.06.2008, 13:56

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Kepica mehčalca sploh ne uporabljam. Pri pranju perila, dam tudi 2 x izpirati. Tako, da to ni to. A misliš, da je to alergija?

clock-img

02.06.2008, 14:11

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Moja tamala dobi take rdeče pikice po telesu če ji je vroče. Takrat jo slečem, malo umijem in je takoj bolje. Včasih jo ne da bi imela tak občutek  pretoplo oblečem.

< Sporočilo je popravil Spark -- 2.6.2008 14:12:16 >

clock-img

02.06.2008, 14:12

clock-img

srki

pencil-img

9222

Koliko pa je otrok star?

Naš je tudi pri enem mesecu ali malo več, dobil rdeče izpuščaje, v bistvu so bili to kot mozoljčki + suha koža. To je imel tudi po vratu in po telesu, naprej na noge ni šlo. Temu naj bi se reklo osip.

Tudi meni so svetovali, naj z ničemer ne mažem, da naj bom veliko na zraku in res je samo od sebe izginilo.

clock-img

02.06.2008, 14:20

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

naša je pri 1m imela po ličkih hrapavo rdečo kožo, pa sem jo v hrastovem lubju kopala. kupiš v lekarni, prevreš in zliješ ene 2dcl v banjico. lahko tudi manj, nekaj si prišparaš in jo večrat na dan z vatko po ličkih umiješ. ne škodi če gre v oči in v usta.

naši če ji je vroče ratajo rdeče pikice po vratu in pazduhah...stari smo 14m.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem