writing-img

rešitev - zamašen nosek :-)

clock-img

02.12.2004, 20:35

clock-img

majčica

pencil-img

61

Vesela sporočam da sem našega lupčka rešila zamašenega noska in sicer po nasvetu prijateljice...v nosek sem mu kapnila po dve kapljici fiziolške raztopine od Nivee, nato pa sem mu "vtaknila" v nos tisti mali gumijast nastavek od pumpice, ga prijela z ustnicami in posesala ven z globokim globokim vdihom. Pumpica pri meni enostavno ne deluje, ker je vakum premajhen, vatka ga pa preveč draži...sem tko vesela, tamal je pa tudi po tem gledal kot prerojen! Upam da bo kateri v pomoč, res deluje!

Juhu :duda:

clock-img

02.12.2004, 20:49

clock-img

Ezi

pencil-img

716

He he ... Bravo:bravo:

clock-img

02.12.2004, 21:25

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Tako je delala tudi moja prijateljica, potem je pa enkrat močno preveč potegnila ter dobila celo porcijo smrklja v usta in se ji je nekako uprlo - hi, hi :)-. Rešitev pa verjetno ni slaba. Bomo poskusili, če nam rata.

LP; Bejba

clock-img

02.12.2004, 21:31

clock-img

Anonimen

Ojoj, Bejba, ja, sej....

clock-img

02.12.2004, 22:22

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Si raje ne predstavljam, jhh :zmeden:.

Lp Lunca

clock-img

03.12.2004, 09:52

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Ravno to potrebujem.. naš ima tako zamašen nosek :( reveček skoz hrka, od zunaj ni videti, tako da mora imeti globoko notri in mi tudi ne uspe spraviti nič ven.
A to vzameš nastavek od te pumpice, da ven potegneš?

clock-img

03.12.2004, 10:50

clock-img

majčica

pencil-img

61

JA tist tamičken nastavek gumijast, jest mam chicco pumpico in sta bila dva zraven priložena...jest mu vtaknem čist v nosnico, pol pa z usti pristavim in operacija se začne...niti ne protestira tko kot naprimer pri vatki, ki ga ful draži!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem