writing-img

Pediater Maribor '23 - koga izbrati

clock-img

14.03.2023, 17:13

clock-img

ironic

pencil-img

318

Pozdravljene!

Julija pričakujemo user posted image user posted image in sem malo začela pogledovati za pediatrom v Mariboru. Ker za nikogar ne najdem nič kaj zapisanega na forumih ali ocenah, bi vas naprosila, če imate mogoče kakšne informacije, kdo je res "dober"? Pod "dober" mislim, da si vzame čas za otročka in opravi pravi pregled, ne pa kar na oko in napotnica za kam dalje ali pa ne urigira, oz. da mu mora starš dopovedovati, da vse pa le ni tako nedolžno (poznam primer mamice, kjer pediatrinja ni urigirala in je imela mala težave s črevesjem - šlo tako daleč, da je bila potrebna OP!).

Tako, da prosim za pomoč! Napisala vam bom seznam prostih po objavi ZD Drolca in pa tudi na splošno prostih po seznamu, kjer sem našla na lokacijo. Hvala!!! user posted image user posted image user posted image Ker sama res nikogar ne poznam, oziroma da bi slišala o njih user posted image

Prosti pediatri po ZD Drolc:
- GORDANA ŠTRKOVIĆ TOMAŠKO, dr.med.spec. pediatrije
- GABRIELA PEIXOTO COKAN, dr.med., spec. pediatrije
- MIA BECKER, dr.med.spec. pediatrije
- LIDIJA KRSTEVSKA, dr. med., spec.

ter še preostali, katere bi lahko kontaktirala, saj bi naj sprejemali (vendar niso vsi prav pediatri, so tudi za šolske otroke):
Bartoniček Brgić Vesna, Goste Ksenija, Harl Martina, Koražija Krajšek Katarina, Kovač Maja, Krajnik Tatjana, Naranđa Tina, Stanko Flakus Marjanca, Završnik Jernej, Žnidaršič Reljič Špela.


Kdaj pa ste same urejale pediatra? Ste že kaj prej kontaktirale, ali ko ste šle za 1. posvetovalnico? Jaz bi rada uredila pred porodom, da imam zasigurano, oz. dogovorjeno. In, da določene stvari v miru uredim, bi tudi to rada kot pa potem ko bo že user posted image

In res hvala za kakršnokoli mnenje, nasvet! Sem prvorodka, tako, da mislim da razumete user posted image

clock-img

21.05.2023, 22:58

clock-img

ironic

pencil-img

318

A nihče ne ve za Mb/okolico ali za te pediatrinje?

clock-img

11.05.2024, 09:28

clock-img

Martina 23

pencil-img

1

Zdravo, krstevske si ne jemat.Posilja v bolnico, mene in mojega sina 2x, 1x pod mnenjem da ima bronhitis, drugic kar tako ker se je nje zdelo da je razdrazljiv. V bolnici so rekli da ima lle prehlad, da ne razumejo kako me je lahko poslala v bolnico z napotnico, mnenja da ima sin bronhitis, ce otrok ni kasljal, ni imel vrocine, ni hropel, nic, le nosek je imel polnVglavnem forsira razne drage kozmetike za otroka(la roche posay), forsira uporabo plenic violeta, ceprav nama odgovarjajo plenicke, nisma imela se nobenih tezav.Nisem pa prva, ki me je poslala v bolnico pod napacno diagnozo, povprasajte malo na pediatricni bolnici, pa boste dobli pravo mnenje glede nje.Takoj za tem ko me je drugic poslala v bolnico za brezveze, sem menjala pediatrinjo, trenutno imam Mio Becker ki pa je super res.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem