cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Test nosečnosti

clock-img

01.04.2022, 00:55

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!
Nekaj dni nazaj sem doma naredila krvni test nosečnosti in pokazal je "čuden" rezultat. Pokazala se je ena črtica normalna (kontrolna) in ena zmazana (testna). Ker mi menstruacija še ne zamuja sem danes naredila še urinski test Clear Blue 6 days early in pokazal je spet eno črtico in pol.
Ali sem noseča ali ne? Zelo sem zmedena.
Prilagam sliko krvnega testa nosečnosti, če bi lahko kdo povedal ali to pomeni pozitiven ali ne.
Hvala že v naprej. :)


user posted image

clock-img

01.04.2022, 14:52

clock-img

Anonimen

Na prvo žogo izgleda meni na tej sliki kot razmazana kri. Zdaj pa je odvisno kako dolgo še je do menstruacije. Če je samo še par dni, je možno da je res že test pozitiven. Če pa je več pa malo verjetno. Od ovulacije do menstruacije je ca 14 dni. Od tega jajčece potuje po jajcevodu več dni in do same vgnezditve traja tudi do 10 dni.

Najboljše je počakat na zamujanje menstruacije in takrat test ponovit. Rezultat bo tako najbolj zanesljiv. Velikokrat se zgodi, da nosečnost že pred menstruacijo propade (genetske napake pri zarodku ...). Delanje testa pred izostankom je škoda živcev in denarja.

clock-img

08.04.2022, 09:09

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Anonimen tudi meni po sliki izgleda kot razmazana kri 😒 jaz bi nardila ponovni test še 1x po izostanku menstruacije 😊 šele na podlagi novega testa po zamujeni m...bo lažje oceniti ali si nosečka ali ne 🥰 navijamo, in javi se kaj z novimi novičkami 😊 



Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem