writing-img

reakcija na prvo cepljenje

clock-img

09.10.2006, 21:17

clock-img

tinai

pencil-img

7

Pozdravljene.

Mene pa zanima koliko časa so vaši malčki imeli reakcijo na prvo cepljenje (tetanus, davica, oslovski kašelj)? Moj ima zdaj že peti dan rahlo povišano temperaturo pa prehlad se ga je lotil takoj naslednji dan po cepljenju? A je to normalno?

Hvala za odgovore,

Tina

clock-img

09.10.2006, 21:19

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Ni imel.
daj mu calpol

clock-img

09.10.2006, 21:28

clock-img

total

pencil-img

4453

Nikoli nismo imeli nobeno reakcijo na cepljenje,dej mu obkladke gor (kamilice+alkohol,pomaga) ,pa mal Dalerona,pa bo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

09.10.2006, 22:14

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Tudi mi nismo imeli reakcije na cepljenje. Poskusi s sirupom Calpol in mrzlimi obkladki.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

10.10.2006, 07:54

clock-img

mucica1

pencil-img

225

Pozdravljena,

jaz bi ga pa na tvojem mestu peljala na pregled k pediatru. Po cepljenju so nam naročili, da moramo takoj nazaj, če je povišana temperatura več kot tri dni.
Naš fant je imel reakcijo takoj . povišana temperatura, spanje cele dni....tako da smo pristali pri nevrologu in alergološki - alergija na cepivo. Verjetno, da vaš sonček ni alergičen, saj jih je baje zelo mali odstotek, tako da brez skrbi. Pokazat se pa vseeno pojdita. Calpol pa so meni rekli, da naj ne dajem, če ni vročina povišana vsaj na 38,5 user posted image . Očitno je tudi tukaj različna praksa.

Hitro se pozdravita in user posted image  tvojemu srčku

clock-img

10.10.2006, 08:11

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Trenutno nima kaj hodit  nazaj k zdravniku.Saj je normalno,da ima otrok po cepljenju povišano temparaturo.
če je temparatura prisotna 3 dni šele takrat se gre

clock-img

10.10.2006, 08:13

clock-img

KatjaD

pencil-img

345

Petraa - saj je napisala, da ima ŽE 5 DNI povišano temperaturo. Jaz bi šla vsekakor nazaj do pediatra.

clock-img

10.10.2006, 10:09

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Se opravičujem je jutro še user posted image
odvisno koliko je "rahla vročina "???

clock-img

10.10.2006, 12:58

clock-img

mojca75

pencil-img

1833

mi smo imeli malo vročine 1 dan, pa zatrdlino na mestu cepljenja, potem pa pikice po telesu, so nas dali testirat na alergološko pred drugim cepljenjem, zdej pa čakamo rezultate!

clock-img

10.10.2006, 15:22

clock-img

tinai

pencil-img

7

Hvala vsem za nasvete. Danes je že v redu. Sem klicala zdravnico, pa so rekli, da je normalno, da je po cepljenju slabši imunski sistem zato je tudi prehlajen. Temperaturo je imel 37 do 37,3, danes je pa ni več. Po obnašanju je bil enak kot zmeraj, dobre volje, nasmejan, živahen, edino nosek je imel poln, to še ima tudi danes malo, ampak mnogo bolje kot prejšnje dni. Še enkrat hvala vsem za nasvete.

Lp,

Tina

clock-img

10.10.2006, 15:39

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Pa saj to ni sploh vročinauser posted image

clock-img

10.10.2006, 18:40

clock-img

KatjaD

pencil-img

345

Glavno, da ste OK. Pridno se crkljajte naprej...

clock-img

10.10.2006, 19:22

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

mi smo imeli 1 ceplenje glih danes,tako da reakcvije še ni....drgače nam je zdr. dala calpol in mrzle obkladke s fizio.....

clock-img

10.10.2006, 20:18

clock-img

mucica1

pencil-img

225

Superca user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa le še uživajta v lepi jeseni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem