writing-img

recept...

clock-img

19.09.2009, 23:03

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Enkrat sem brala o receptih s prežganimi kamilcami??,oz. kaj drugega,ki se daje otročku na prsa za lažje dihanje ob prehladu,oz. za boljše izkašljevanje.
S čim si pomagate od domače lekarne?(smo 10mesečni).

clock-img

19.09.2009, 23:21

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz sem skuhala velik lonec kamilic, žajblja, timijana in podobnih domačih zadev in dala to pod posteljo za lažje dihanje in izkašljevanje, ponavadi je pomagalo, da je izparevalo

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

19.09.2009, 23:25

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

jaz sem enako delala, s tem da sem zdaj še izboljšano verzijo izvedela, z morsko soljo plus kamilice in ostalo po želji.

pa zdravniki svetujejo tudi, da obesiš perilo v otroški sobi, da je zrak vlažen.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

20.09.2009, 00:24

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Baje da pomaga pražena čebula na prsa. Jaz nisem probala, ker mi hvala bogu še ni bilo treba.

clock-img

20.09.2009, 07:15

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz sem sešila bombažno vrečko, žakeljček, notri dala kamilice, pogrela in dala na prsa.
To še vedno delamo, če kdo kašlja..
Pa skremo materine dušice (Just) namažemo prsa.

clock-img

20.09.2009, 07:25

clock-img

lojska

pencil-img

92

Dober recept mojih južnih sodelavk je, da čez noč namažeš svinjsko mast na prsa in na zgornji del hrbta. Jaz to večkrat prakticiram. Okoli ga ovijem še s plenico, da se pižama ne umaže. Vedno deluje že skoraj takoj. Da to delam sem omenila tudi njegovi zdravnici in je rekla, da delam super in, da je še boljše, če na masti popražim kamilice in to mažem po prsih.
Tašča mi je tudi svetovala javorjev sirup, kar tisti navadni, ki je v trgovini za torte ali palačinke. Tudi to mu je zelo pomagalo ko je bil še manjši. Zmešala sem mu ga v vodo oz. katero koli pijačo.

clock-img

20.09.2009, 08:26

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

pri nas se dobro obnese materina dušica.

clock-img

20.09.2009, 12:31

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

da, svinjska mast res deluje, ravno v to mast naj bi dal še čebulo, pa je še boljše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem