writing-img

regres za 2009

clock-img

28.12.2008, 19:36

clock-img

svaljkec

pencil-img

85

lep pozdrav
zanima me kako je glede regresa za drugo leto,moja je šla na porodniško s koncem avgusta pa me zanima a ji pripada cel regres

iz majhnega zraste VELIKO

clock-img

28.12.2008, 19:51

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Če je bila od 1.1. zaposlena - JA.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

28.12.2008, 20:16

clock-img

svaljkec

pencil-img

85

sej ma redno službo,sam me tko zanima k je zdej na porodniški pa je dobila manj božičnice kot drugi baje ker jo izplačuje csd,firma je pa kao drugi delodajalec,trenutno

clock-img

28.12.2008, 20:18

clock-img

Anonimen

sej ma redno službo,sam me tko zanima k je zdej na porodniški pa je dobila manj božičnice kot drugi

Bozicnico izplacuje delodajalec; izplacilo je lahko vezano na dejansko prisotnost in doprinos k rezultatu. Ce je bila del leta na porodniski, bo izracun temu sorazmeren.

Regres je vezan na odlocbo o letnem dopustu. Ce je zaposlena za nedolocen cas, ji zagotovo pripada. Kako je pri dolocnem, ne vem.

clock-img

28.12.2008, 20:30

clock-img

svaljkec

pencil-img

85

moj očetovski dopust je bil 11 delovnih dni,ki mi ga je plačal csd,kot drugi delodajalec mi je trgal namesto 22,10%davka kar 25%davka od zneska,isto je bilo pa sedaj pri moji pri božičnici,pa sej se ne gre za znesek gre bolj za princip sej nas noben ne seznani s temi zadevami

clock-img

28.12.2008, 21:12

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Kakšne veze ima pa akontacija dohodnine s pravico do regresa user posted image  Seveda ji pripada.
Po kakšni stopnji se obračunavajo davki, pa raje prepustita za to usposobljenim user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

28.12.2008, 21:14

clock-img

Anonimen

,isto je bilo pa sedaj pri moji pri božičnici,pa sej se ne gre za znesek gre bolj za princip sej nas noben ne seznani s temi zadevami

No tukaj imas par besed o bozicnici: http://www.ringaraja.net/bozicnica-je-placa_1272.html

clock-img

29.12.2008, 20:54

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

IZVIRNO SPOROČILO: svaljkec

moj očetovski dopust je bil 11 delovnih dni,ki mi ga je plačal csd,kot drugi delodajalec mi je trgal namesto 22,10%davka kar 25%davka od zneska,isto je bilo pa sedaj pri moji pri božičnici,pa sej se ne gre za znesek gre bolj za princip sej nas noben ne seznani s temi zadevami

Če ti je CSD obračunal za tistih 11 dni 25% dohodnino, potem je prav.

Kaj božičnico je obračunal pa tvoj delodajalec po 25%? V bistvu bi ti jo moral obračunati po povprečni stopnji zadnje plače - to pa lahko pogledaš na plačilno listo.

Konec koncev pa se z letno odmero vse pogliha user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

clock-img

06.01.2009, 14:29

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

kar se tiče regresa:

če je zaposlena za nedoločen čas ... več kot 6 mesecev pri istem delodajalcu - zakon govori da vsem zaposlenim pripada v celoti letni dopust kakor tudi regres, v kolikor pa je zaposlena zmanj kot 6 mesecev pa ji pripada sorazmerni del dopusta kakor tudi regresa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem