writing-img

rižolino in dojenje

clock-img

28.10.2005, 13:04

clock-img

joca

pencil-img

82

Moj sonček je star 4,5 meseca in se še vedno zbudi dvakrat na noč. razmišljasla sem da bi mu zvečer začela dajat rižolino ampak nevem kako. ali ga naj naredim z svojim mlekom ali kako? kdaj mu ga naj dam? sedaj imama obrok ob 19 in nato ob 21 zadnji pred spanjem. ga naj pozneje še podojim ali mu naj dam kot zadnji obrok?

clock-img

28.10.2005, 13:08

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

jst sem mu ga naredila s svojim mlekom in mu ga dala za zadnji obrok pred spanjem ampak se je še vedno zbujal 2x na noč ni nč pomagal da bi dlje spal.

lp

<

clock-img

28.10.2005, 13:22

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Pri nas je bilo isto,ni mi ga uspelo s to foro prelisičit.

clock-img

28.10.2005, 14:27

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Pri nas tudi ta fora ni užgala user posted image

clock-img

28.10.2005, 16:11

clock-img

rikica

pencil-img

294

Jaz sem ji naredila kašico,ki se naredi z vodo,ampak tudi ni nič dalje spala.Probaj pa boš videla.

clock-img

28.10.2005, 21:03

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

No pri nas pa je pomagalo. Spal je celo noč. Naredila pa sem mu ga z adaptiranim mlekom. Se mi ni ljubilo mojega pumpati.

LP

Pi-kica

clock-img

28.10.2005, 21:30

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Jaz sem mu začela dajati kašice pred spanjem okoli 5. meseca, pa mi tudi ni ratalo, da bi prespal celo noč.Sedaj je star dobrih 6 mesecev, pa mu dam okoli 8.ure kašico, se podojiva in je sit do 8.ure zjutraj.Vmest se mi zbuja, ampak ga potolažim z dudo.
Kašice pripravljam s svojim mlekom ali pa z vodo.

clock-img

28.10.2005, 21:39

clock-img

sand

pencil-img

105

Tudi pri nas je pomagalo,midva se najprej podojiva, potem pa še kašica z adaptiranim mlekom ali vodo in mali spi od 19.30 do okrog 4.h, če vmes kej pojokca mu dam dudo.Mali mora bit res sit, potem je zadovoljen in pančka. To delava od 6m in res pomaga.Lp Sand 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem