writing-img

riba

clock-img

12.08.2009, 21:12

clock-img

onur

pencil-img

2700

Kadar vašim malčkom (do 1 leta) pripavljate ribo, vedno kupite svežo, ali kdaj uporabite tudi iz skrinje (npr. oslič, ...)?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

clock-img

12.08.2009, 21:18

clock-img

Anonimen

Naš je še ni jedel, pa je star 13 mesecev. Mu bom pa dala svežo, ko jo bo jedel.

clock-img

12.08.2009, 21:19

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tudi iz skrinje sem jo pripravila.

clock-img

13.08.2009, 09:33

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

V eni gostilni ob morju smo hoteli za 10 letnika naročit ribo, pa nam jo je gostilničar odsvetoval, ker ni sveža. Pri njih velja pravilo, da noben otrok si ne zasluži nesvežo ribo. Mal me je šokiralo tako mišljenje gostilničarja, ampak me je prepričal, da bom svojemu otroku privoščila vedno samo svežo ribo. Vsaj prva leta

clock-img

14.08.2009, 10:27

clock-img

flik

pencil-img

140

Ravno prejšnji teden je najin mišek prvič papal postrv (star je 9,5 mes). Je bila pa prej cca 1 teden v skrinji, sicer pa sveže ujeta - imamo ribiča v familiji user posted image .
Mali je bil navdušen nad njo user posted image .

clock-img

15.08.2009, 11:56

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Včeraj mi je v hrano od male kapnilo 2,3 kaplice olja iz konzerve tunine. Pa jaz upsss, rib pa še ne sme. Sem že hotela na novo skuhati. Pa sem se potem spomnila... pa ja, saj so včasih dojenčkom namesto ad3 dajali ribje olje???
Vaši komentarji? Zakaj ribo po x-mesecu, zakaj ne prej...

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem