cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ringarajarke v nemciji

clock-img

04.04.2011, 22:04

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

dejte se mal pofockat in kje ste?

clock-img

04.04.2011, 23:11

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Berlin user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

05.04.2011, 09:05

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Allgäu

In super si se spomlna tega.

clock-img

05.04.2011, 12:31

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

Allgäu

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Allgäu

In super si se spomlna tega.

kje je to? sem gledala na google map, pa mi vrze ven en kup zadetkov in vsi v BW. Smo si blizu?

clock-img

05.04.2011, 13:58

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ja, enih 150 km je do Stuttgarta od nas. Ni mesto Allgäu, to je pokrajina, sem pa drugac cisti SZ Bavarske. Enkrat se bomo vidle a ne, ko bo se TaMaSa mal manj v stresu in poberemo se njo. Ali pa, ce boste kaj hodili v Legoland gor pri Ulmu bi se tudi lahko vidli.

clock-img

05.04.2011, 15:01

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

pomoje bomo letos v legolandu vsak vikend user posted image bomo kar letno karto kupili. S taMaSa se pa midve kar vidva, sva cc pol ure narazen

clock-img

05.04.2011, 18:25

clock-img

twixy

pencil-img

634

Se jaz, se jaz. :)
Bremen.user posted image

Popolnost.

clock-img

05.04.2011, 20:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

O, koliko vas je tam gor. Malo povejte kako je kaj v "obljubljeni deželi nemški"?user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

05.04.2011, 22:06

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

obljublena dezela nemska user posted image user posted image Nas dom, a ne punce!? Drugac pa meni niti ni tolk drugace kot v sloveniji. Dobro, BW folk je podoben Gorenjskemu (skrt, materialisticen, vase zaprt,...) Tako, da zame res ni tako drugace user posted image Mi je pa vsec, ker je je zelo internacionalno

clock-img

06.04.2011, 09:08

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ja, tok nas je, cel klub nas bo pocasi.  Twixy je tudi tu, super.

A v obljubljeni dezeli smo user posted image user posted image  jah, mleko pa med se cedita a ne user posted image   ja isto kot povsod je, zivljenje gre naprej, problemi so problemi kjer si, ljubezen pa ljubezen. Otrocici so pa naviti tu in tam.

Rogljicek, ves kaj, ce boste res tok v legolandu bi se pa res enkrat lahko zmenile, se mi zdi, da nama je Legoland ena sredina poti, no men res ni dalec. Pa ko se boste kaj videle z TaMaSa jo pozdravi se zame.

clock-img

07.04.2011, 19:06

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

OK. Mogoče ni več tako zelo obljubljena, kot pred 20 leti. user posted image  Mater imate jajca, da greste lahko tako daleč od doma.

clock-img

07.04.2011, 19:09

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

to pa res ni daleč user posted image , v nekaj urah smo pa dol 

clock-img

07.04.2011, 19:17

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Več kot ura vožnje je daleč. In pika.user posted image

clock-img

07.04.2011, 21:51

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ZARA joj joj joj, tebe nese pa se moj tamal user posted image user posted image  in to na celi crti, hi hi hi

clock-img

07.04.2011, 23:31

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

ja, enih 150 km je do Stuttgarta od nas. Ni mesto Allgäu, to je pokrajina, sem pa drugac cisti SZ Bavarske. Enkrat se bomo vidle a ne, ko bo se TaMaSa mal manj v stresu in poberemo se njo. Ali pa, ce boste kaj hodili v Legoland gor pri Ulmu bi se tudi lahko vidli.

evooo, to je beseda. Mi gremo do legolanda  koj, ko se spet odpre. ( smo imel ze par nedelj nazaj namen it, kar v zaprto:))))) ) Ti mravlca, bi morala pa zdaj pridt na Volkfest.
No jest sem v Plochingenu.
Oj Virtualnauser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

07.04.2011, 23:38

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

Twixi, mi2 se ne poznava. Kolk casa  si gor, mislim tuuser posted image ? Si na FB? Ce zelis, mi poslji podatke na zs.

Zara, meni na splosno je tu vsec, le druzbo pogresam, domace, nase gore...pa SLOVENSCINO!!

clock-img

08.04.2011, 09:09

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ZARA joj joj joj, tebe nese pa se moj tamal user posted image user posted image  in to na celi crti, hi hi hi

Zakaj? user posted image

Saj to, TaMaSa, jst bi brez prijateljev in družine podelala. Saj vem, da imate svoje, ampak vseeno bi mi bilo grozno it, mislim, vprašanje, če bi šla. Meni je v SLO tako zelo fajn.   

clock-img

08.04.2011, 15:08

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Rogljicek in TaMaSa, zmenjeno. Se bomo dobile v Legolandu. Sam mal prej se bomo zmenile, ker jaz sem zelo potujoca.

TaMASa kaj bodo kaksni sexy fantje gor na tem vasem Volkfestu user posted image user posted image  

ZARA, ja zato, ker teb je vec kot ura voznje ze zadosti. Moj mali pa pridno sedi v avtu dokler nismo na cilju in do SLo rabva enih 6 urc midva. Ga morem pohvalit no, ker je res priden v avtu. Se nekaj, kok je pa tvoja Zara stara, je to ona na tvoji slikci, leeeepa. In se to, tvoja Zara bi bila v Nemciji Cara, sem imela jaz tud ocke mal na tem imenu za puncko, pa ni slo.

Ja, prijatelji so mal dalec, ko gres nekam vn.

clock-img

09.04.2011, 08:30

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

prijatelje si ni ravno tezko najt, druzina pa no ja. Jaz pridem za en teden dol in mam dovolj, ready to go back user posted image
TaMaSa, Legoland se odpre ta vikend in mislim, da je 2 al 3 tedne odprt le za vikend pol pa cel teden. Se vidmo pol naslednji teden user posted image

clock-img

09.04.2011, 10:13

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

no pol bom jaz pa ze takoj zahinavla in naju ne bo. Naslednji teden mislim it v Slo, morem malemu potni list naredit. Pol za velikonocne smo v Italiji in za prvomajske mislim da spet v Slo. Taka nemka a ne user posted image user posted image  Ko pa boste sle v Legoland dajte tukaj napisat, pa mogoce se mi kaj poklopi in pridem.
Uzivajte v soncku, bozansko je danes.

clock-img

09.04.2011, 17:59

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ZARA, ja zato, ker teb je vec kot ura voznje ze zadosti. Moj mali pa pridno sedi v avtu dokler nismo na cilju in do SLo rabva enih 6 urc midva. Ga morem pohvalit no, ker je res priden v avtu. Se nekaj, kok je pa tvoja Zara stara, je to ona na tvoji slikci, leeeepa. In se to, tvoja Zara bi bila v Nemciji Cara, sem imela jaz tud ocke mal na tem imenu za puncko, pa ni slo.

Saj Zara je tudi pridna v avtu, samo jst nisem. Stara je 7, pravzaprav bo 6. maja letos. In ja, na sliki je ona stara 4.5 mes. Ta slika mi je njena najljubša. Vseh časov. Saj Cara je tudi lepo, samo v SLO pomeni vse kaj drugega. Sploh če imaš prijatelje južno od Kolpe. user posted image

clock-img

09.04.2011, 18:25

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

hahaha, cara mija...al kako ze:)))) Saj lahko, da bi bla sara. Ker moj ima ime na Z, pa je vcasih s, vcasih c:))))

clock-img

12.04.2011, 22:32

clock-img

constanca

pencil-img

425

Ja punce, a to vas je vse kar vas je v "nemsko govorecih predelih sveta"?!
Nobene vec?
Firbc babji, a neuser posted image

clock-img

15.04.2011, 16:21

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

dan punce, jst ponavad samo na zmajcke 09 redno grem, in mi je prijatelca rekla da ta forum obstaja.
mi smo v Karlsruhe user posted image

clock-img

26.04.2011, 15:06

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

da nas vsaj na prvo stran spet vrnem, nic ne klepetate in vse ste tok stran od mene user posted image  Mi je pa zadnjic na konzulatu v Münchnu rekla, da na Bavarskem in baden Württembergu zivi 20 000 slovencev. Sam mi ni mogla dat podatkov, ce je kdo prav zraven mene.

Punce, ste se ze sle igrat v Legoland???? Kdaj spet?

Ivanamdb, kaj je pa tvoj zmajcek 09 ali zmajcica 09 ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni