cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rjave marelice

clock-img

12.07.2012, 16:39

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zanima me kako naj vem ali so mi kozarci naredili vakuum.Namreč sem pred nekaj dnevi vlagala marelice v sirupu in ko smo odprli prvi kozarec so bile zgoraj nad sirpom vse rjave.Sedaj gledam še druge kozarce in je povsod isto.Če pritisnem na pokrovček, se ne premika oz. ne skoči nazaj.Tudi pri ta prvemu ni in tudi počilo ni ko smo ga odprli.user posted image
Ali naj sedaj vse odprem in pasteriziram v vroči vodi v loncu?Ne bi rada da se mi vse pokvari.

clock-img

12.07.2012, 17:07

clock-img

enea

pencil-img

2440

če pokrovček ne "poči", je v redu, jaz se spomnem, ko je moja mama leta nazaj vlagala breskve, so tudi ratale take rjave na vrhu, po mojem je to zaradi tega ker se sadje ne potopi v sirup, in ima malo zraka, ni pa nič narobe, saj če ste probali en kozarec, je bil ok?user posted image

clock-img

12.07.2012, 22:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem