writing-img

roj.dan- sinček-očka

clock-img

09.10.2008, 08:27

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Živjo,

imam vprašanje...ima katera kakšno dobro idejo kaj naj dvoletnik podari svojemu očiju za roj. dan

hvala user posted image

clock-img

09.10.2008, 08:41

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

nekaj naj skraca (vsaj naš biuser posted image ) na list...pa poljubček.
sj je šele dve leti star.

clock-img

09.10.2008, 09:16

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Lahko mu naredita čestitko in ta mali naj gor odtisne rokico. Take rokice ne bo nikoli več, ker bo zrasla in bo lepo za spomin.

clock-img

09.10.2008, 10:14

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

blaža a veš da sem ravno to razmišljala da bi naredila odtis rokice... in to mogoče v das masi da jo bomo lahko kam obesili ... se moram mal pozanimat kako to gre user posted image

clock-img

09.10.2008, 13:19

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

blaža a veš da sem ravno to razmišljala da bi naredila odtis rokice... in to mogoče v das masi da jo bomo lahko kam obesili ... se moram mal pozanimat kako to gre user posted image

Mislim da na poštah prodajajo maso za odtise ... vsaj moj dragi je tam kupil user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

09.10.2008, 13:21

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Meni je pa lepše z eno živo tempero na papir, pa pol ko se posuši daš v lep okvir in tudi obesiš.

clock-img

10.10.2008, 07:13

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

hvala vsem, sigurno bova nekaj z odtisom rokice naredila user posted image  user posted image

clock-img

10.10.2008, 13:52

clock-img

maya2

pencil-img

1957

mi smo naredili odtis rokice in nogice (da ima malo primerjave user posted image user posted image ) vzela pa sem barve za prstno slikanje, se lahko izperejo.

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

clock-img

12.10.2008, 22:17

clock-img

bejbi

pencil-img

26

mi tudi user posted image

clock-img

14.10.2008, 14:28

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

mi smo naredili odtis rokice in nogice (da ima malo primerjave user posted image user posted image ) vzela pa sem barve za prstno slikanje, se lahko izperejo.

lje pa si to kupila? v knigarni? pa je primerna za še ne 6m user posted image _

clock-img

15.10.2008, 12:20

clock-img

maya2

pencil-img

1957

kupila sem v City Parku .... v trgovini tam na vogalu imajo ogromno teh zadev.... samo se ne spomnim imena. Pa ja je primerno za manjše, saj gre lepo dol z vodo. 

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

clock-img

15.10.2008, 12:47

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

No kupila sem v Art- u v City parku eno tako belo maso, jo pregnetla in povaljala... timotej je dal lepo odtis rokice, potem sem z okroglo skledico naredila krogec in dala v mikrovalovno za 10 minut... potem je pa lepo sam zbral barvo in pobarval .... in oči je bil takooo vesel user posted image  user posted image  ... super zadeva in dodala sva še kaveljček da lahko obesimo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem