writing-img

rojstni dan

clock-img

12.10.2008, 18:51

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Prosim za pomoč  naslednji teden gremo na rojstni dan in nevem kaj naj podarimo punci stari 15 let prosim za nasvet in idejo user posted image

clock-img

12.10.2008, 19:41

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

uh.ne vem.mogoče kaj od reblede.če to gleda.

al pa kakšno oblačilo.

clock-img

13.10.2008, 09:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem ravno včeraj nesla nečakinji darilo za 14. RD - majčko z dolgimi rokavi, ki ima gor slikico od RBD - je bila tega ful vesela. Drugače pa daš denar, kak bon za trgovino (npr, H/M, karte za kino, ali pa kartico, da si napolni telefon - tako ji jaz podarjam)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.10.2008, 10:12

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Hvala ti za te dobre idejeuser posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 14:37

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Najstnica bo verjetno najbolj vesela denarja ali bona. Lahko pa dinarčke zelo hudomušno zapakiraš/zložiš v kak origami, narediš čestitko, katere del je denar... Teh idej imaš polno na netu in v knjigah, da ne zgleda tako "plain", da prineseš denar in ga daš v roko, ampak da daš malo sebe not...

Nekatere so pa tudi nore na kozmetiko, razne vazeline in nekatere zbirajo parfume. Ampak pri meni bi z vsem tem falil, ko sem bila toliko starauser posted image , jaz bi mela knjigo o živalih, hehe. če se da malo povprašaj še njeno mamo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem