writing-img

roll-on deodoranti

clock-img

02.12.2008, 11:56

clock-img

rr.mm.dd

pencil-img

66

Ali so ti tudi narejeni za različne tipe žensk?
Imate poleti drugega kot pozimi?

Zdaj se mi je že nekajkrat naredilo, da sem po parih minutah izpod tuša se oblekla, namazala, hotela kam it, pa se mi je zdelo, kot, da z vonjem nekaj ne štima...
Sem pa kupila 2 različna za sprobat. Ko ju povoham, mi ne smrdita.

Kaj pa pri parfumih? Zelo pazite na zimske in letne?

clock-img

02.12.2008, 12:07

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

roll-on uporabljam stalno isti... zaenkrat še nisem zaznala, da bi imel poleti drugačen vonj kot pa pozimi...

parfumov pa zelo malo uporabljam, ker sem bolj alergična na njih... taki z močnim vonjem, ki se vsajk nekaj časa obdržijo na telesu so mi premočni, uni k se pa v 5 minutah razdišijo so mi pa kr neki... tko da sem pa skoz namazana z različnimi losjoni, pa se boha skor kot parfum... pazim pa pri losjonih vonje... npr čez poletje uporabljam sadne, sveže, za zimo pa kakšne zimske, z vonjem po cimetu, ...

clock-img

02.12.2008, 12:40

clock-img

peugeot

pencil-img

29

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

roll-on uporabljam stalno isti... zaenkrat še nisem zaznala, da bi imel poleti drugačen vonj kot pa pozimi...

enakouser posted image

clock-img

02.12.2008, 12:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.12.2008, 12:47

clock-img

Luni

pencil-img

1371

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Deo celo leto enak, parfum različen, med poletjem in zimo.

Jaz tudi......... Bog ne daj rolon, biti mora krema, ta 100% drži cel dan (ja no, verjetno spet odvisno od znamke). Pa da nima tistga aluminum djhguirtzhgjfnvj user posted image  notr

clock-img

02.12.2008, 13:49

clock-img

Katey

pencil-img

913

Mislim, da roll on-i niso narejeni za različne tipe žensk, so pa taki ki so močnejši za ženskah, ki se bolj znojijo, pa taki bolj blagi za 'normalno' znojenje.
Jaz imam roll on skozi vse leto enak, parfum pa glede na letni čas.

< Sporočilo je popravil Katey -- 2.12.2008 13:50:56 >

clock-img

02.12.2008, 13:52

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Jaz imam roll on skozi vse leto enak, parfum pa glede na letni čas.

podpis.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

02.12.2008, 14:17

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

Pa da nima tistga aluminum djhguirtzhgjfnvj notr

no, povej kateri je brez tega? vsi "naravni" sploh ne dišijo in ne "držijo"... sedaj sem brez...čakam, da najdem pravega.

clock-img

02.12.2008, 14:23

clock-img

muška

pencil-img

3223

IZVIRNO SPOROČILO: rr.mm.dd

Zdaj se mi je že nekajkrat naredilo, da sem po parih minutah izpod tuša se oblekla, namazala, hotela kam it, pa se mi je zdelo, kot, da z vonjem nekaj ne štima...

enako! Imam enega oz. SEM IMELA enega samo ne vem točno katerega, po katerem sem se vonjala kako smrdimuser posted image  .  Seveda sem ga zabrisala stran, ampak seveda nimam pojma kateri je bil, tako da hmmm  mogoče kmalu spet user posted image
In enako, tudi meni drugače sploh ni smrdel, ko sem se namazala pa. Mogoče pa je bil pokvarjen?

clock-img

02.12.2008, 14:48

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

jaz ga imam v spreju, od vichyja in je itak nevtralnega vonja, tako da ga uporabljam celo leto. sem imela istega tudi v rollonu in se mi je zdelo, da smrdim, ko sem se namazala user posted image

clock-img

02.12.2008, 18:33

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Po enournem prekladanju poličke sem našla takega, ki nima alkohola in aluminijevih spojin, drži pa ves dan, če ravno ne tekam naokoli - Sebamed roll-on sensitive. Vonj prijeten, blag.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

03.12.2008, 07:39

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Tudi sama sem imela težave, da je moj roll on zatajil v obdobjih, ko sem bila zelo nervozna in mi je adrenalin v službi delal na polno. Zdaj sem končno našla pravega proizvajalca in sem navdušena. Zelo lepo si dišim... :)
Parfum pa ne menjam glede na letni čas, se pa držim tega, da nikoli ne kupim istega vonja. Vedno menjam in kupim tisti parfum, ki je med najnovejšimi na trgu.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni