writing-img

romed???

clock-img

16.03.2006, 16:53

clock-img

deily

pencil-img

334

Včeraj sem naredila test in pokazala se je druga črtica, vendar rahla oz. malo vidna.
Danes zjutraj pa je prišla user posted image  M.
Ali je katera imela podoben primer? In M mi je zamujala kar 8 dni in ponavadi iman M na 28 dni.

Hudičevi testi!

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

clock-img

16.03.2006, 17:41

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Lahko bi šlo za nosečnost, ki pa se je končala. Zato rahla črtica, zato zaostanek M.

clock-img

16.03.2006, 17:57

clock-img

Anonimen

user posted image  ali pa je bil lažno pozitiven test. Če se je črtica komaj res komaj videla, dvomim, da je bilo kaj.
Jaz sem taki psiho, da sem šla še en test delat danes user posted image , pa se je druga črtica pokazala še preden sem ga izvlekla iz urinauser posted image

clock-img

16.03.2006, 18:16

clock-img

Anonimen

to pa zanimivo k men je rahla črta na romedu 2x rekla da sem noseča.

clock-img

16.03.2006, 18:26

clock-img

mamči

pencil-img

1722

LARA meni isto.....iz tega sklepam na možnost nosečnosti, ki se je prehitro končala.

clock-img

16.03.2006, 19:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni je tudi Romed po 6 dneh izostanka M pokazal črtico, naslednji dan pa je prišla user posted image

clock-img

16.03.2006, 19:19

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja vrjetno da je šlo za propadlo nosečnost...meni se je podobno zgodilo, in ker mi ni dalo miru in ker pač imam možnost sem dala kri za bhcg in je pokazalo, da je šlo za zgodnji splav!
ja nič-gremo novim zmagam naprortiuser posted image user posted image user posted image , mogoče bo že drugi mesec user posted image in user posted image v trebuščkuuser posted image

clock-img

17.03.2006, 08:18

clock-img

deily

pencil-img

334

Hvala

Prvič sem imela isti rezultat in na srečo se mi je rodila prelepa deklica, vendar nosečnost ni potekala brez problemov.
Sedaj pa ni bilo sreče user posted image , čeprav sem se po testu že veselila je nažalost vse splavalo po vodi.
Mogoče naslednji mesec, življenje gre naprej

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem