writing-img

romer king ts plus

clock-img

22.12.2006, 12:07

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

A ima kdo ta avtosedežek. A se samo malo lahko nasloni naklon, da otrok leži, al jaz ne znam prav našimat? Pri našem se naslon premakne čiso malo, ne da mi občutka da je otrok v polležečem položaju!

clock-img

22.12.2006, 12:20

clock-img

ninaki

pencil-img

319

Pozdravljena,

ja, naklon se premakne cisto malo.

Lep dan,

Nina

clock-img

22.12.2006, 12:26

clock-img

gramec

pencil-img

54

Ja, tudi jaz ga imam in res se čisto malo nagne. Sam za mojo tamalo to sploh ni problem. V njem takoj zaspi, ker ji je udobno. (na splošno zelo rada zaspi v avtu)

clock-img

22.12.2006, 12:29

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Potem pa ok. Sem že misnla da ne znam prav nagnit. K na bc piše da se nagne za počitek in spanje. Potem to ni res. Hvala

clock-img

22.12.2006, 12:48

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Tudi mi ga imamo in se res pretirano ne nagne. Je za spanje malo večjih user posted image , ki že sedijo pokonci, za štirimesečnika pa najbrž res ni najbolj udoben. Sicer pa smo z njim zelo zadovoljni.
Še to bi vprašala: A v tem sedežu res že vozite vašega štirimesečnika, ker je namenjen otrokom od 9 kilogramov dalje?

< Sporočilo je popravil lukec -- 22.12.2006 12:53:57 >

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

22.12.2006, 13:03

clock-img

ninaki

pencil-img

319

Mi smo ga zaceli uporabljati sele pri 9kg, ker prej se je cisto zgubil notri in se ga niti zapasati ni dalo. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem