cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

roza kri

clock-img

28.03.2008, 15:34

clock-img

atina1

pencil-img

129

V nedeljo sem vzela zadnjo tabletko klomifena. V torek sem pa bila v ambulanti za neplodnost pa mi je G. rekel da nimam foliklov. Danes pa ko sem sla na wc in ko sem se obrisala sem videla roza kri. Kaj je lahko to vgnezditvena, ker vceraj namrec sva s partnerjem user posted image .  Pa tudi sluz sem imela vceraj.

Lepo vas prosim za odgovore ker me je resnicno strah zakaj krvavim.

LPuser posted image

clock-img

28.03.2008, 15:36

clock-img

Anonimen

Če si v nedeljo vzela zadnjo tabletko klomifena je zdaj sigurno prišla menstruacija.Ne more biti vgneznitvena takoj drugi dan.

clock-img

28.03.2008, 19:03

clock-img

atina1

pencil-img

129

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če si v nedeljo vzela zadnjo tabletko klomifena je zdaj sigurno prišla menstruacija.Ne more biti vgneznitvena takoj drugi dan.

no saj vem da ne more biti drugi dan samo zdaj pa vec ni nikjer roza krvi. kaj to pomeni? s partnerjem ze tudi kar lep cas delava nauser posted image  . vsak drugi dan user posted image .

clock-img

28.03.2008, 19:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

lahko je krvavitev ob ovulaciji ali pa so hormoni malce prevec delali. nic hudega v nobenem primeru, ne skrbi user posted image M pa se zagotovi ni, pricakuj (oz. ne pricakuj) jo cez kake 14 dni.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 28.3.2008 19:19:28 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

28.03.2008, 19:47

clock-img

atina1

pencil-img

129

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

lahko je krvavitev ob ovulaciji ali pa so hormoni malce prevec delali. nic hudega v nobenem primeru, ne skrbi user posted image M pa se zagotovi ni, pricakuj (oz. ne pricakuj) jo cez kake 14 dni.

hvala zelo si mi pomagala! (se prosim za drugic)user posted image user posted image

clock-img

29.03.2008, 11:03

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ni za kaj user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

29.03.2008, 11:40

clock-img

nf

pencil-img

1164

Atina pridi k nam v klub klomifenk user posted image  (na Upajmo skupaj).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem