writing-img

sadni / zelenjavni obrok

clock-img

13.03.2008, 22:29

clock-img

MissLady

pencil-img

314

Pozdravljeni!

Mojemu 5,5 mesečniku uvajamo GH. Začela sva z zelenjavnimi kašicami in mu je kar všeč. Do sedaj sva probala: korenček, cvetačo, bučko, koruzo. Od sadja pa samo banano.

Zelenjavno kašico je za kosilo...okoli 14. ure.

Mi pa ni jasno, kdaj naj mu dam sadje? A naj uvedem poleg zelenjavnega še en sadni obrok? Ali naj dnevno izmenjujem...en dan sadje, drug dan zelenjava??

Hvala za pomoč.

clock-img

13.03.2008, 22:46

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

dokler samo poskušate okuse, daj magari vsak dan nekaj (pa čeprav je priporočljivo 1 živilo uvajat 3 dni zaradi reakcij...ampak js se tega nisem držala)
kasneje bom js delala tako:
-zajtrk: sadna kašica
-kosilo: mesno-zelenjavna ali zelenjavna
-večerja: mlečna kašica

umes pa še kak jogurtek in seveda dojenje

js mu včasih dam zelenjavno kašico pa še za "desert" banano user posted image ker jo ima ful rad

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.03.2008, 23:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Sadni obrok mu daj za dopoldansko malico npr. Okoli 11h.

clock-img

13.03.2008, 23:08

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Sadje je dobro dat dopoldne, če bi ga slučajno kaj napenjalo, pa malo pokuhaj najprej. Mi imamo okrog 10h sadno malico, potem pa tudi zelenjavi in meso za kosilo. Popoldne dobi kako žitno kašico ali skutko, zjutraj in zvečer pa mleko.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

13.03.2008, 23:15

clock-img

andie

pencil-img

427

Sadje je dobro dat dopoldne, če bi ga slučajno kaj napenjalo, pa malo pokuhaj najprej. Mi imamo okrog 10h sadno malico, potem pa tudi zelenjavi in meso za kosilo. Popoldne dobi kako žitno kašico ali skutko, zjutraj in zvečer pa mleko.

Mi enako, popoldan pa ponavadi še kruh s kakim namazom, k ma zlo rada kruh.
Drgač se mi pa zdi, da v paparici tut tko piše, da najprej uvajaš zelenjavni obrok za kosilo in nadomestiš ta obrok mleka z gh, potem pa začneš s sadnim dopoldan kot nadomestilo za drugi mlečni obrok.

clock-img

14.03.2008, 08:11

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

dokler samo pokušavate mu lahko daš kadarkoli, lahko tudi skupaj s zelenjavo, ampak ga lahko zmede če poskuša več okusov hkrati.

jaz sem naši dajala sadje dopoldan, za kosilo pa sem ji dajala pokušavat zelenjavco....seveda smo na začetku vse skupaj še fajn z mlekom zalili.... 

da je imela samostojne obroke brez mleka je trajalo tam nekje do 7,5 -8m.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem