writing-img

samohranilka+pokojnina?

clock-img

23.04.2005, 21:47

clock-img

tanjao1

pencil-img

28

Stara sem 22 let in sem izredna študentka, ki po očetu prejema pokojnino(ker je mama prevzela vdovsko se nama je razpolovila), kar pomeni,da dobim polovično pokojnino kot bi jo morala. sedaj pa me zanima, če mi pripada samohranilska pomoč in otroški dodatek? Ali se katera spozna? :metulj:

clock-img

24.04.2005, 09:21

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Oteoški dodatek ti pripada 100%, ostalo se pa pozanimaj na CSD - so ti dolžni vse povedat

clock-img

24.04.2005, 09:32

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Samohraniteljska pomoč ne obstaja. Če si samohranitelj, dobiš le večje otroške dodatke, ker se pač upošteva le tvoj dohodek, ki se deli med dva človeka (tebe in otroka). Lahko pa dobiš starševski dodatek + razliko do socialne pomoči, se mi zdi, ravno gekko je pisala par postov nazaj na istem forumu, mislim, da je rekla, da skupaj dobiš cca 70.000.- Mislim, da v tem primeru ne dobivaš več pokojnine. Najboljše da vprašaš na csd-ju. Se mi zdi, da se moraš odločit ali za eno ali za drugo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem