cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

se nekaj-antibiotiki

clock-img

22.04.2009, 11:44

clock-img

tackoracko

pencil-img

37

a je katera razen amoksiklava pila se kak drug antibiotik?in kaj ste uporabljanle za grlo?

clock-img

22.04.2009, 12:18

clock-img

simonalokar

pencil-img

654

hoj vem, da  med nosečnosto marisikaj prepovedano, zato veliko čaja z limono in medom. jaz sem se tako pozdravila

pa velik sreče.

simona

clock-img

22.04.2009, 13:15

clock-img

anika87

pencil-img

767

Ne spomnim se več prav, ampak ker se me je loteval prehlad, sem vprašala ginekologa kaj se lahko pije, pa se mi zdi, da je rekel Ospen user posted image . Vem da je bilo nekaj drugega od Amoksiklava, pa naj me katera popravi, če sem si narobe zapomnila.
Hvala Bogu nisem rabila.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

22.04.2009, 17:46

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

hoj vem, da  med nosečnosto marisikaj prepovedano, zato veliko čaja z limono in medom. jaz sem se tako pozdravila

pa velik sreče.

simona

pri hudi bakterijski okužbi so AB pač nujni

v 36. tednu sem imela vneta dihala in uho - ker sem po vsej verjetnosti alergična na penicilin, so imeli hud problem, kaj mi dati - sem dobila Klimicin, ki ni preverjen za nosečnice (vsaj tako piše v navodilih), zdravnica pa je rekla da so ugotovili (so imeli posvet) da bo ta AB zame najprimernejši - hčerkica je stara skoraj 2 meseca in ne vem a nopbene posledice, ki bi jih povzročilo jemanje omenjenih AB - po zdravila sem se pa v dveh dnek (AB pa jedla 10 dni).

clock-img

23.04.2009, 06:39

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Fromilid. Po 10-dnevni virozi sem dobila bronhitis in mi je zdravnik predpisal ta AB. Mal mi je bilo čudno, ampak mi je potem rekel, da bo ta AB otroku manj škodil, kot pa to, kar se lahko še iz tega bronhitisa ob nezdravljenju razvije. Bila sem nekje v 12. tednu.

clock-img

23.04.2009, 08:52

clock-img

pajek

pencil-img

83

Jaz sem nekje na zacetku nosečnosti dobila Hiconcil. Ta se lahko jemlje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem