cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

se opazi ze kaj ....

clock-img

25.05.2008, 10:44

clock-img

admira

pencil-img

24

zivjo mene zanima ena stvar in sicer ta,ce mi katera od vas zna povedat v katerem tednuje nosecnosti se lahko ze opazi trebuh,sem malo mocnejse postave in me zanima se ze pri 7.tednu nosecnosti kaj opazi tebuh ali ne

clock-img

25.05.2008, 10:48

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Mislim, da se pri 7 mesecu še ne pozna. Pri močnejših ženskah se pa opazi še kasneje kot pri suhih. Jaz sem srednje postave in se mi je obakrat začelo poznati nekje pri 10 tednih.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

25.05.2008, 10:52

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Admira, to je pa vse odvisno od zenske do zenske, nekaterim je trebuh prej opazen, nekaterim malo kasneje. Nikoli se ne moremo ravnati in primerjati med seboj...
Pravis, da si sama malo mocnejse postave, cisto po logiki bo tvoj trebuh prisel do izraza malo kasneje, kot pa kaki "suhici"....
Ti kar lepo uzivaj v svoji user posted image  in se neobremenjuj z velikostjo busija, videla bos ...kar naenkrat te bo "razneslo" okoli pasu in bos prava pravcata user posted image

Veliko srece, Admira  user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

25.05.2008, 11:05

clock-img

admira

pencil-img

24

a je potem to samo to cez dan imam tebuh ves cas napet,trd,ko pa se zjutrj zbudim ga polovico ni kot cez dan je to mozno

clock-img

25.05.2008, 11:19

clock-img

Anonimen

Meni se zdi, da se meni najbolj opazi zaradi prsi, pa bom kmalu 8 t user posted image .

clock-img

25.05.2008, 11:39

clock-img

želva

pencil-img

1452

Kot je napisala Virtualna, pri vsaki ženski je drugače, enim se pozna prej, drugim kasneje.
Meni se ni nič vidlo do 20t, pa sem bila v pasu vedno suha, sem pač nosila bolj v križu.
Je bilo pa smešno, sem si predstavljala, da bom poleti že trebuh sabo okol nosila in sem si spomladi nabavila tunike, pol nisem pa nič nosila. Nosečniške hlače sem začela nositi šele na začetku 7. meseca.

clock-img

25.05.2008, 11:56

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Jaz sem tudi precej okrogla, zato se mi je pričelo poznati precej pozno, po 3. mesecu, se pravi šele nekje po 14. tednu. V bistvu je pa to zelo različno od nosečke do nosečke ... user posted image

clock-img

25.05.2008, 12:14

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Admira seveda ti sedaj še trebuh upade za polovico. Pri teh tednih še ni pravega nosečniškega trebuha, saj je vse skupaj še zelo majhno. Pojavlja se samo napihnjenost zaradi povečanja hormonov. Za napihnjenost pa veš, da čez noč uplahne. To so samo plini v črevesju. Pravi trebušček pa se je meni začel delati tam okoli 4 meseca. Malo si po nosečniškem koledarču na RR preberi do kje je kdaj maternica in kako velik je user posted image v kakem tednu.

clock-img

25.05.2008, 15:02

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Sem srednje postave, pa se mi je napihnjenost trebuha kar hitro videla. Sedaj, v 20. tednu, pa ne bi mogla več skrivat, ker je že oblika trebuha drugačna. Sem pričakovala, da se bo kasneje videlo, ker sem bolj okrogla, pa sem se zmotila... Očitno moj ne bo tako v križu, ampak bolj spredaj.

clock-img

25.05.2008, 16:25

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Tako je, pri vsaki ženski je drugače s trebuhom...V prvih tednih se ti zdi, da se že pozna, vendar je zaradi slabše prebave trebuh bolj napihnjen. Jaz sem v 15. tednu, pa se mi skoraj nič še ne pozna, da sem noseča. To opazijo samo tisti, ki vejo, da sem user posted image Sem pa tudi bolj pri suhih...Se pravi, da sama postava nima kaj veliko pliva.

clock-img

25.05.2008, 19:27

clock-img

byanca

pencil-img

252

Isto kot pri Andromedi. sem v 15t, pa se mi skoraj še nič ne pozna. občasno sem malce napihnjena, pa potem naslednji dan spet nič. 

clock-img

25.05.2008, 20:42

clock-img

taly82

pencil-img

299

Tudi jaz sem v 15 t in se mi tudi bore malo pozna... popoldne sicer malce bolj kot dopoldne..user posted image

clock-img

25.05.2008, 21:45

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

No, jaz sem pri taokroglih, pa sem 19. teden, pa se mi zdej počasi zdi, da mogoče pa je malo ...mal je trebuh napihnjem ampk ni ne vem kaj ...ne bojte se, še prevelik bo zrasel in nas bo oviral ;)

clock-img

25.05.2008, 22:08

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V začetku gre za napihnjenost. Nosečnost se pozna kasneje. Meni se je okoli 3.meseca, sem pa vsakič nosila bolj vzunaj.

clock-img

26.05.2008, 08:05

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Sem suhe postave, pa se mi je trebuh začel poznati šele krepko po 22. tednu.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

27.05.2008, 12:45

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Meni se prvič res dolgo ni poznalo pa sem bila precej suha, tudi na koncu sem imela majhen trebušček user posted image
Ko sem bila pa noseča drugič se mi je pa že pri 8.tednih poznalo.

LP

clock-img

27.05.2008, 13:49

clock-img

wonderland

pencil-img

74

jaz sem bolj pri okroglih in meni se je v bistvu zacel trebuh poznati zelo zgodaj. Tam nekje v 12 tednu sem mi je zelo poznalo in sem bila kar fajn napihnjena in ga nisem mogla vec skrivati. Prej sem lahko pac hlace malo stisnila in se ni tako vidlo, ko se bila pa noseca je bilo pa to dosti tezje, ker je bil trebuh trd in se nisem mogla vec stlacit v hlace. vecina casa je bila potem velikost mojega trebuha enaka, no, zdaj pa se je spet malo povecal.

clock-img

27.05.2008, 14:04

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Meni se je v prvi nosecnosti zacelo poznati sele v zacetku petega meseca, pa sem suha. Sedaj sem v 14. tednu pa se mi tudi se nic ne pozna.
Mozno, da si le napihnjena.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem