writing-img

se toliko casa...

clock-img

20.07.2007, 11:22

clock-img

Anonimen

ojla!

nekaj dni nazaj sem  nasla tale forum in me je kar potegnil vase! toliko enega optimizma in  spodbudnih besed, da je kar neverjetno. user posted image
z mojim sva se tudi odlocila za user posted image . ampak sem ravno prenehala z jemanjem tabletk in morava zdaj se pol leta cakat, preden lahko sploh zacneva delat... user posted image joooj, jaz bi pa ze kar zdaj, kar naenkrat... kako ste ve zdrzale? pa potem me je se strah, da bi imela probleme z zanositvijo, in vse zgleda takooo dalec...
midva oba tako tezko cakava... ne mine dan, da ne bi tako ali drugace omenila najinega (oz. najinih... zeliva si tri)

clock-img

20.07.2007, 11:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Po KT ni treba pol leta čakat. Lahko greš takoj v akcijo. Ni panike!

Srečno!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

20.07.2007, 11:27

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Jaz sem že prvi mesec po končanem jemanju tabletk zanosila in je blo vse o.k. Mi je G takrat rekel, da bi lahko bilo kaj narobe edino v primeru, če bi zanosila med jemanjem.
Očitno je pa različno od G do G. Ali je pa z mojim kaj narobe user posted image

clock-img

20.07.2007, 11:28

clock-img

beba76

pencil-img

2059

No, evo, Viv ti je tudi dovolila user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2007, 11:31

clock-img

Anonimen

joj, meni je pa moja rekla, da moram pocakat od 3 do 6 mesecev...user posted image tako da odstevam, se pocutim kot za novo leto... user posted image
en mesec je ze mimo...user posted image

clock-img

20.07.2007, 11:35

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

pozdravljena.
ni vama treba čakat pol leta. če bosta že čakala, potem je 3 mesece čisto dovolj. saj ti je g. lepo povedal, da vsaj tri.. potemtakem po treh mesecih oz. ciklusih že lahko začneta načrtovati.
srečno, pa da čimprej ugledaš magični user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

20.07.2007, 11:51

clock-img

Anonimen

vidva kr v akcijo :)

clock-img

20.07.2007, 12:00

clock-img

bekyca

pencil-img

143

Anonimna, dobrodošla na forumu user posted image user posted image  

Vidva kr v akcijo in želim vama, da boš čim prej srečka user posted image user posted image !!

LP

clock-img

20.07.2007, 12:40

clock-img

majci23

pencil-img

159

več kot tri mesece ni treba čakati. če bi pa kaj bilo narobe(recimo,da maternična sluz še ni dovolj dobra) se pa zarodek itak ne ugnezdi in gre z naslednjo M ven. tako se je meni zgodilo pred kratkim. če ne bi delala testa sploh ne bi vedela, da sem bila kao noseča.
kr v akcijo!!!user posted image user posted image

clock-img

20.07.2007, 12:57

clock-img

bekyca

pencil-img

143

Ja, majci - tudi meni se je to zgodilo.  Meni je G rekel, da se menda to pogosto dogaja, pa niti ne vemo za to user posted image  Ampak če ni vse tako, kot mora biti, je bolje tako.

clock-img

20.07.2007, 13:42

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

ja težava po jemanju KT je, da sluznica ni še dobro zadebeljena in se jajček težje vgnezdi, ampak to sploh ni nujno, lahko je že takoj vse  tako kot mora bituser posted image

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

20.07.2007, 20:02

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem tudi raje počakala tistih par mesecev. Sem pa začela že prej jest fono kislino, jo je fajn začet jest tri mesece prej.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

20.07.2007, 20:09

clock-img

titi3

pencil-img

328

V neki strokovni knjigi sem prebrala, da naj bi bila možnost za zanositev po KT največja  v prvem mesecu, neto naj bi možnost zelo padla naj se ne bi vrnila na raven izpred jemanja KT celih 18 meseceh. Zanimivo!

Lp

clock-img

23.07.2007, 19:46

clock-img

Anonimen

tako, sem se odlocila,da bom naredila kompromis... bom cakala samo se dva meseca, folno kislino za zajtrk, potem pa veselo user posted image
komaj cakam!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem