writing-img

se zmeri nc....

clock-img

07.04.2009, 19:42

clock-img

Anonimen

zivjo.....
mene pa zanima kaj vam je zacelo mleko teci iz dojke?
sm v 32 tednu pa se zmer nc....pravzaprav se bojim da nebom mogla dojiti

aja pa da ne pozabim k sm bla na tazadnje na pregledu sm dobila POTRDILO O ŠREDVIDENEM DATUMU PORODA pa me zanima zakaj je to in kam se moram obrniti za to(zdravnica mi je reekla kako in kaj sam kaj k sm pozablauser posted image ) pa ce mi lahko katera malo bolj to razlozi
najlepsa hvala za odgovor

clock-img

07.04.2009, 19:57

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

Jaz sem v 37. tednu, pa tud še ni nič mlekca priteklo. Pri nekaterih že kaj priteče, pri drugih ne. Morš pa malo stisnit, da kaj priteče, ne bo teklo kar samo od sebe.

Potrdilo o PDP-ju nesi delodajalcu 1 izvod, drugega pa boš priložila vlogi za porodniško na CSD-ju. Kakšno kopijo pa le zase naredil. Za vsak slučaj.

clock-img

07.04.2009, 20:01

clock-img

tia12

pencil-img

883

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zivjo.....
mene pa zanima kaj vam je zacelo mleko teci iz dojke?
sm v 32 tednu pa se zmer nc....pravzaprav se bojim da nebom mogla dojiti

Meni je začelo teči iz dojk nekje v 25 tednu že...
Tudi, če bi ti sedaj teklo iz dojk, ni rečeno da boš lahko dojila.

aja pa da ne pozabim k sm bla na tazadnje na pregledu sm dobila POTRDILO O ŠREDVIDENEM DATUMU PORODA pa me zanima zakaj je to in kam se moram obrniti za to(zdravnica mi je reekla kako in kaj sam kaj k sm pozablauser posted image ) pa ce mi lahko katera malo bolj to razlozi
najlepsa hvala za odgovor

Potrdilo o PDP-ju si pa dobila zato, da ga oddaš na Centru za socialno delo, porodniška in to...je že velik na to temo napisanega tko da se mal potrudi in pobrskaj po forumih.

TAJ - 10.4.2009

clock-img

07.04.2009, 20:13

clock-img

Anonimen

Meni ni skoraj nič teklo iz dojk, le proti koncu nosečnosti sem imela ene dvakrat malo mokro pižamo, pa sem zelo dolgo dojila.

En izvod potrdila neseš na CSD, enega pa svojemu osebnemu zdravniku.

clock-img

07.04.2009, 20:17

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

meni ni nikoli iz dojk kaj pricurljalo user posted image

clock-img

07.04.2009, 20:31

clock-img

porednica22

pencil-img

58

meni pa je komaj dva dni po poroduuser posted image

porednica

clock-img

07.04.2009, 22:07

clock-img

Anonimen

Samo od sebe ni curljalo med nosečnostjo, razen če sem bradavico stisnila med prstoma (tega pa se naj nebi delalo!). No, pa dojim že 10 mesecev.

clock-img

08.04.2009, 07:45

clock-img

mojca2005

pencil-img

42

Meni ni ne prvič ne drugič med nosečnostjo nič iz dojke teklo... pa sem prvo dojila 24 mesecev, drugo pa dojim še vedno - stara 8 mesecev... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem