writing-img

seks v nosečnosti po 2 ss

clock-img

02.03.2008, 18:57

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,
sem v 5t nosečnosti. Pred tem sem imela 2 ss. Od kar sem zagledala + s partnerjem še nisva imela spolnih odnosov. Ful me je strah, da ne bi povzročil ss pa čeprav pravijo, da seks ne vpliva na ss. Zanima me kako je bilo pri vas, ki ste bile v podobni situaciji? Ali ste se vzdržale oz. user posted image ?

Hvala za odgovore. user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.3.2008 7:20:03 >

clock-img

02.03.2008, 19:15

clock-img

Hans

pencil-img

501

Mi smo po priporočilu ginekologa kar malo pavziral.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

02.03.2008, 19:20

clock-img

Anonimen

Midva sva bila vzdržna prve tri mesece, sicer mi itak ni bilo do tega, ker mi je bilo non-stop slabo, potem pa je bila situacija popolnoma drugačna user posted image
Sicer pa dvomim, da bi to lahko bil vzrok za ss, če pa si zaradi tega v skrbeh, pa tudi seks ne bi bil bogvekaj.

clock-img

02.03.2008, 19:22

clock-img

piamaria

pencil-img

523

midva sva vseeno dvkrat na teden, ker sem optimist, ampak sem se nehala sekirati, kaj je lahko narobe, mislila sem samo, kaj bom pametnega naredila zase in kaj zdravega bom pojedla, pa itak nisem nikomur povedala, v primeru razočaranja, no čez 9 mes se je rodil korenjak....presrečna sem.
Le pogumno in brez odvečnih skrbiuser posted image

clock-img

02.03.2008, 20:05

clock-img

tsjci26

pencil-img

31

čestitam za plusek!user posted image  iskreno povedano,midva še zdaj kaj veliko ne,prve mesece mi je bilo slabo,zdaj sem v 26.t pa me še vedno bolijo bradavice in sploh mi ne paše...vem da sem grozna ampak sploh mi ni do tega...če pa že,pa to počneva zelo redko

Življenje se ne meri po številu vdihov, ki jih naredimo, ampak po številu trenutkov, ki nam vzamejo dih!

clock-img

03.03.2008, 08:07

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Midva sva vseeno, ker ss nista bila povzročena s spolnimi odnosi ampak je bil razlog drugje.
Bi pa na tvojem mestu vprašala tvojega ginekologa in nasvet upoštevala.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

03.03.2008, 10:35

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Jaz sem na začetku zakrvavela (pred to nosečnostjo sem imela eno izvenmaternično, zato me je bilo valda tudi strah) tako da smo bili do konca bolj previdni.

clock-img

03.03.2008, 11:23

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Moja nosečnost je rizična, imela sem krvavitve (grozeči splav) in ginekolog mi je spolne odnose takoj prepovedal. Žal je tako, da morava abstinirati. Posvetj se z ginekologom, ker v določenih primerih spolni odnosi lahko škodujejo.

clock-img

03.03.2008, 12:26

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Jaz sem tudi pred to nosečnostjo imela ss, v zgodnji nosečnosti pa potem krvavela, tako da sva po priporočilu G abstinirala prve tri mesece, potem pa ne več - dokler mi ni grozil prezgodnji porod; zdaj pa spet pavza - sicer se pa itak že komaj obračam po postelji, tako da mi niti ni več kej zelo do sexa...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem