writing-img

sem šla gledat vozičke....

clock-img

31.01.2005, 18:47

clock-img

neža76

pencil-img

126

No, da vam povem.....
Sem šla danes malo pogledat vozičke. Preko interneta sem si jih sicer malo ogledala, danes sem šla pa še v živo mal pofirbcat. Najprej v baby center. Sem šla gledat Quinnya! Totalno razočarana!!! Tako puste barve, da je kaj! Tut rdeča, ki je sicer živahna je taka čudna barva! Kar me je pa posebno motilo, da je voziček tako ozek! Gledala sem trikolesnik confort! Pa še trgovka je bila tako neelastična in nezgovorna, kot da prvič prodaja!!

Pravo nasprotje je bilo v arielu, kjer si je prodajalka vzela čas, vse razkazala, razložila, razmontirala, oh in sploh! Mi je v oči padel voziček TRAXX JAGUAR, trokolesnik! Je zelo vodljiv, dokaj lahek, da se v čisto ležeč položaj, aluminjasto ogrodje, samo ko se je tako težko odločit!!??
Ali ga slučajno katera ima ali pa pozna! Mi zna katera kaj svetovati??

Hvala in lp.

clock-img

31.01.2005, 20:31

clock-img

sa

pencil-img

651

Jaz sem tudi videla ta vozicek,sicer v reviji vendar je fuulllllllllllll lustkan,drugega pa o njem nimam pojma.Mimogrede,kolikoa stane?
lp:rozica:

clock-img

31.01.2005, 20:35

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mi smo se tudi navdušili nad Traxxovim Jaguarjem :love:, sploh tista svetlomodra-rjava kombinacija je ful dobra :bravo:, in ga bomo verjetno tudi kupili. :bravo: Samo mi imamo še čas, tako da bomo počakali tam do pomladi in upali da bojo imeli v Arielu kakšno ugodno znižanje. Mogoče nas pa uslišijo (85.000 SIT, je kar malo veliko) ;).

clock-img

02.02.2005, 21:05

clock-img

malika

pencil-img

3199

Quinny pojdi pogledat v Infantino v Kranju. Trgovci so tapravi in vedo kaj prodajajo. Glede BC pa se tudi jaz strinjam, da so prava katastrofa, pa še cene imajo sv... navite

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem