writing-img

sem ali nisem ... presodite

clock-img

14.06.2007, 20:58

clock-img

Naša črtica koraka

pencil-img

1176

tolikokrat sem bila že razočarana, ko sem delala test in ni in ni pokazal user posted image , da sem si prejšnjič rekla, da to bo pa zadnjič in da naslednjič počakam najmanj 5 dni PO datumu zadnje M ... moja M je namreč muhasta in lahko le približno ugibam kdaj naj bi se prikazala ...

V soboto nameravam kupiti test.

Vaše "stave" mi bodo samo v pomoč, da ne kupim testa že jutri ... 

Da se boste lažje odločile:
- prsi boleče (kot vedno),
- velik apetit,
- nisem tečna,
- predvčerajšnim bolečine v križu,
- slabo mi je občasno (ampak tako mi je že od februarja),
- meni se zdijo bradavice bolj okrogle kot sicer,
- danes teče 34 dan (sicer je razpon 28-36 dni).

V soboto zveste, kako ste presodile ...

clock-img

14.06.2007, 21:00

clock-img

eya

pencil-img

4615

Hm, jaz nisem imela nobenega takega znaka, pa mi je test pokazal user posted image .

Ne se preveč obremenjevat, pa saj to veš. Pa sporoči v soboto rezultat! Držim pesti user posted image user posted image user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

14.06.2007, 21:27

clock-img

Naša črtica koraka

pencil-img

1176

No, no nikar tako pokroviteljsko ...

moj post je mišljen bolj za hec, za krajšanje čakanja ... 

torej, al  user posted image  ali user posted image  ?

clock-img

14.06.2007, 21:30

clock-img

Shani

pencil-img

283

evo stavim na user posted image ...in držim ti pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 21:32

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

upam da zagledaš user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 21:32

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

pobiraš stave?! jaz stavim nauser posted image user posted image ...čeprav imam jaz take znake PMSja...SPOROČI V SOBOTO! če valda ne boš že jutri testa delala...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

14.06.2007, 21:35

clock-img

tamala_82

pencil-img

254

črtica - hmm, iz lastnih izkušenj ti (žal) še ne morem svetovat user posted image kolikor pa berem tle po forumu, pa bejbike opisujejo različne "simptome" (ene omenjajo enake kot ti user posted image ) ... malček pobrskaj, verjamem pa, da ti bo tut kakšna kej konkretnega napisala. Je pa res, da je vsaka ženska in vsako telo unique in se drugače odziva na določene spremembe.

Poizkusi zdržat še par dni pol pa le pogumno po test in upam, da zagledaš user posted image   user posted image !! Sporoči ... user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 21:44

clock-img

Naša črtica koraka

pencil-img

1176

user posted image user posted image

seveda, da mi želite vse najboljše user posted image  in hvala za lepe želje user posted image ... ampak zdaj si želim od vas le znakec user posted image  ali user posted image  ... pač preberite "siptome" in oddajte svoj glas.

trenutno je 2:1 za user posted image  

clock-img

14.06.2007, 21:53

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Držim pestke za user posted image !!!  user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 22:08

clock-img

Katja271

pencil-img

52

Samo še stavnica se nam je manjkala na RR user posted image Full dobr user posted image

Seveda da stavim na user posted image

Naj bodo  močne, najmočnejše!!!

clock-img

15.06.2007, 05:11

clock-img

Temari

pencil-img

135

Evo... 4:1 za user posted image .

Držim pesti.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

clock-img

15.06.2007, 05:52

clock-img

sasy20

pencil-img

645

stavim na user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2007, 07:55

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Tudi jaz mislim, da te je obiskala štorklja .... user posted image bo!

clock-img

15.06.2007, 11:16

clock-img

Naša črtica koraka

pencil-img

1176

hvala za vse "stave"user posted image

Še vedno nisem kupila testa, tako da še vedno ne vem ... počutim se ok, no, vsake toliko me uščipne v trebuh user posted image , pa križ me boli ...

če M pride enkrat do jutri zjutraj ste mi pomagale prihranit dvakratno razočaranje (saj veste kaj govorim: kupiš test, je negativen, potem se pa še isti dan ulije ...)

Vsem želim, da bi bile čimprejuser posted image  in user posted image

je pa 6:1 zauser posted image  
(P.S.: če glasuješ za user posted image  nisi heretik)

Smeha polen dan, vam želim!

clock-img

15.06.2007, 15:00

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Hm..uh..stave!!!user posted image

Kaj pa dobim????

No, a veš kaj... jaz se pa tak nemren it... Jaz bom rekla da bo in MORA!!!!!!!!! biti user posted image user posted image . Nekako sploh ne morem stopit na stran user posted image . Ker je ne maram. Nočem poznat. In je ne privočim nobeni čakajoči in nestrpni bodoči mamici. Eto! Stavim na user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Stava vplačana, čakam rezultate. (pa saaaaaj vem, lahko bi rekla le user posted image  ali pa user posted image .Sam kaj čmo jezik dolg, prsti pa pač tipkajo user posted image )

< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 15.6.2007 15:03:03 >

clock-img

16.06.2007, 07:15

clock-img

amaya

pencil-img

4434

eVO...JAZ PRAVIM user posted image user posted image . Tudi mene je križ bolel, pa me še nikoli ni...pa tudi tečna nisem bila (pa če poslušaš mojega sem vedno, ne samo ko mam PMS)user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

16.06.2007, 09:59

clock-img

Naša črtica koraka

pencil-img

1176

Naredila test CB in ni user posted image , torej bo user posted image . Slednja ikonca je pravi znakec za mojo M, kajne!

In na kaj sem stavila jaz? Na user posted image , seveda user posted image   ... zaradi pomanjkanje tečnobnega hormona ... no, vsaj   PMS tečka nisem bila user posted image  .  Sicetr pa se moj user posted image  drži za glavo rekoč: kot da še ne bi bila user posted image ! Ma, po pravici rečeno sploh ne vem po čem bi se PMS znaki razlikovali od nosečniških ... in potem ko napoči 30 dan, pa čakaš in čakaš ... vmes pozabiš da čakaš, ker že toliko dolgo čakaš ... user posted image   Vem, enim se bom zdela preveč furjasta ... nič narobe, verjamem da me razumejo le tiste punce, katerih M tudi zasluži tako ikonco user posted image !

Sicer pa hvala za "stave" (ki so bile zame kot user posted image ) in en velik user posted image user posted image  za vse!

Vsem bodočim mamicamuser posted image želim srečno user posted image  in veliko zdravja vam in vašim user posted image  .

P. S.
Naslednjič se javim, ko bom zanesljivo odčitala user posted image !

Vaša Naša č.k.

clock-img

16.06.2007, 12:23

clock-img

nemka

pencil-img

50

Dolgo nisem bila tukaj, ampak vseeno hocem ti reci, da po moje bos dobila user posted image ceprav danes ni bilo tako! Mogoce je bilo samo prezgodaj za test??? Upam zate naprej!!!!

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

clock-img

16.06.2007, 12:29

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Jaz se strinjam z nemkouser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem