cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sem buila prehitra????

clock-img

08.05.2005, 12:54

clock-img

nejca1

pencil-img

208

Pozdravljene vse ringarajevke. Spremljam vas že od lanskega novembra in moram vam povedati, da ste mi s svojimi odgovori veliko pomagale. Tokrat se javljam prvič.
Tudi midva z dragim sva se odločila za otročička in decembra sem bila že vesela nosečka:bravo: vse do valentinovega, ko sem žal :((:(( izgubila svojo pikico v 12 tednu. PO abraziji se spet trudiva in ta mesec že nestrpno čakam, ali bo ali ne bo. Danes je 26. dan cikla, pred približno 8 dnevi sem imela tri dni rjavkast izcedek, komaj viden, in dva dni neko šravfanje. Upala sem, da je to mogoče vgnezditvena, a sem danes, čeprav vem, da prezgodaj, opravila test romed. In rezultat, seveda negativen :((:((. Še vedno upam, da sem ga opravila prezgodaj, čeprav vam moram povedati, da pa kakšnih tipičnih znakov nimam.

A je še upanje zame, saj sem ZM dobila na 34. dan cikla??? Po abraziji se je vse zapletlo, podaljšalo, pa še krvavitev je močnejša.

Lep dan vsem:rozica:
nejca

clock-img

08.05.2005, 13:09

clock-img

pika74

pencil-img

6782

O sotrpinka - jaz sem tudi v 26.dnevu ciklusa 8)8) in neučakana in firbčna za znort :)-:)-

dejva tkole rečt - mogoče je še mal prezgodej za test.

A čva počakat vsaj do srede, če ne clo do petka pa takrat ponoviva (vmes bo pa kalvarija :)-:)-:)-) :rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

mogoče nama bo lažje, če bova dve skup čakale :rozica::rozica::miska::miska::miska:

:metulj:

clock-img

08.05.2005, 14:19

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Joj, ne delat 26. dan še testa, ker je prezgodaj. Meni vsaj tak čas še ni pokazalo, eni kolegici niti 28. dan še ni pokazalo, pa sva obe bili nosečki. Takrat delaj, ko bi morala dobiti M.
Še par dni počakajte, potem pa upam, da boste vse tri zagledale:modri::roza::modri:!!!

clock-img

08.05.2005, 15:13

clock-img

petka

pencil-img

503

Hoj,

jest tut čakam, imam ravno 26 dan...

Joj, kolk se vleče!!!! Pa cel kup (namišljenih???) nosečniških znakov imam :ups:

Vsem nam želim :modri::roza::duda:

papa

clock-img

08.05.2005, 15:49

clock-img

nejca1

pencil-img

208

.... to čakanje je res mučno ... ko bi bilo mogoče samo odklopiti možgane za nekaj dni, pa potem narediti test, a ne.:zmeden:

upati moramo na :roza: ali :modri:!!!;)

Uživajte v sončku::

clock-img

08.05.2005, 15:50

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

vse, ki ne morete počakat - dajte kri na analizo nosečnosti in takoj bo vse jasno :)

clock-img

08.05.2005, 16:09

clock-img

dadica

pencil-img

556

jana prav to grem jaz storit jutri!dat kri ker so ti testi čist zmešani!

clock-img

08.05.2005, 16:09

clock-img

petka

pencil-img

503

ja, saj vem, ampak če grem h G, bom itak na vrsti čez 14 dni...:(

clock-img

08.05.2005, 16:13

clock-img

dadica

pencil-img

556

malo si izmisli da moraš do srede recimo vedet če si noseča ,ker imaš še neke druge stvari za porihtat ki lahko v nosečnosti škodijo;)malo laži ne škodi.če ne pa idi samoplačniško v laboratorij in že jutri boš zvedla rezultat!

clock-img

08.05.2005, 16:14

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

kri lahko daš v samoplačniškem laboratoriju, rezultate dobiš v istem dnevu (v LJ npr.Adria Lab na Parmovi) 8) količina nosečniškega hormona se prej pokaže v krvi :)

clock-img

08.05.2005, 16:16

clock-img

petka

pencil-img

503

ja...

jutri zjutraj imam posvet v LJ porodnišnici na genetiki (ker sem srčni bolnik), pa ti menda lahko tudi tam pogledajo kri???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem