IZVIRNO SPOROČILO: Jill
ps: Pa roko na srce MIŠEK13 - niti sekundica ''slabega trenutka'' te ni doletela? Malce dvomim, veš... Saj konec koncev smo vsi ljudje.
ne govorim o slabem trenutku. seveda sem se zjokala, kot dež, ampak ne zaradi tega, ker so drugi noseči, jaz pa ne. Zjokala in hudo mi je bilo, ker mi spet ni uspelo, ker ne morem dati mojemu možu otročka. To pa je velika razlika, vsaj zame. Niti trohnice, niti sekunde prezira do ostalih nosečk pa res ni bilo, vsaj ne še

. Sestrin plusek mi je bil skor tako vesel trenutek, kot če bi ga jaz zagledala. Saj če meni ne bo usojeno met otročka, bom kar njiju posvojila za moja

, pa od prjateljic tud, en kup otrok bom imela

in srce bi me bolelo, ko bi te otročke držala v rokah in pomislila, kolk sem bila hudobna oz jezna, ko so njihove mamice bile noseče z njimi. Tolk zlati, tolk nedolžni, jaz pa bi naj bila jezna na njih na prijateljice???' zakaj, a so oni krivi, da jaz ne morem met otrok??? se pravi lahk sem jezna sama nase, lahk velik stvari naredim zase, da to popravim, tole, da pa sem jezna na druge, me prizadene njihova nosečnost, pa nikakor ne bo pripomoglo k moji nosečnosti. Žal.
Zato lahko daš kar roko iz srca

.
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 25.4.2007 10:57:56 >