writing-img

septemberke, kdaj ste šle ven

clock-img

10.10.2006, 12:43

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

ja, zanima me po kolikem času ste šle z dojenčki ven, glede na to, da je tkoooo lepo vreme??? Moj Jaš bo jutri star 2 tedna in sem kr fajn težko notr, ker je pa zuni tko zlo lepo, pa še oči pa Taja se skoz potepata, midva pa sam čez okno gledava sončka user posted image

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

10.10.2006, 12:45

clock-img

lan

pencil-img

1173

Jaz sem rodila novembra pa sva šla že po 8 dnevih ven na sprehod za 2 uri.
Brez skrbi gresta lahko ven!

clock-img

10.10.2006, 12:55

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Takoj venuser posted image !

clock-img

10.10.2006, 13:15

clock-img

tinica

pencil-img

501

Jaz sem rodila 2.10 pa sma šla ven ko je bil star točno 1 teden.

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

10.10.2006, 13:25

clock-img

žiža

pencil-img

1361

PInikponki ala ven na sonce! user posted image  
Mi smo šli...  se pravi 11.9. sem rodila, na petek 15. sva domov prišla (je lilo kot pri norcih) potem je bil cel vikend dež, v pon. je prišla patronažna, v torek 19.9. smo šli ven za dobre pol urce. NP naslednji dan smo pa že cel popoldne zunaj po sončku šetali. Zdej pa brez ovir samo, da smo zunaj.
Pa ne ga preveč oblečt, raje dve dekci vzemi pa ga na sončku odkri v senčki pa mal bolj zadelaj.
Komi čakam da se kej dobimo. A boste kupili buggy borda? mi ga kr bomo, ker nikamor ne pridemo z našo počasnelo. user posted image  Sej popoldne ko gremo vsi 4je ven gre ona s kolesom, jaz sama jo pa z vozom ne morem lovit.
sori ker kr nakladam, hotla sem reč VEN PEJTE pa UŽIVAJTE! user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.10.2006, 13:30

clock-img

total

pencil-img

4453

Joj,z otrokom kr ven,ko sm jaz rodila septembra sm šla 5 dan že ven in bla celo jesen zunaj...,skorist lepo vreme.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

10.10.2006, 13:38

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, Pinkiponki, jaz sem sicer prvič rodila avgusta, ampak vseeno - tako vreme kot je sedaj, je pa res za izkoristit. Saj ni nujno, da gresta takoj za eno uro ven, pojdita najprej za 15 minut, pol pa podaljšujta. Izkoristita sončka, jaz bi ga tudi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

10.10.2006, 13:40

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ce se ti dobro pocutis, pejt na sprehod, zakaj pa nebi smela??? Nerabis pretiravat, bodi danes po ure, jutri malo vec in tako dalje.

clock-img

10.10.2006, 14:05

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Ojej, pol bomo šli pa res vn, ker vidim, da sm kr mal čudna, ker še vedno notr čepim user posted image user posted image .
Žiža, mi smo kupl strolli riderja in ga bomo zdej očitno v kratkem sprobali, potem pa poročam, kako je. Sta šla pa Taja in oči zadnjič poskusno vožnjo, pa je baje čist fajn sedela in uživala, bomo vidl.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

10.10.2006, 14:18

clock-img

asso

pencil-img

3700

Pinkiponki ja res, kar ven hodi.
Mi smo šli po enem tednu. Je tudi patronažna rekla, da kao rečejo po 2 tednih, ampak če je lepo vreme in če se mamica počuti o.k., da naj kar greš. Najprej 15 min in vsak dan več...
Pa poročaj kako je s Strollijem. Pri nas se po moje ne bi preveč obnesel, ker naša nima sekunde mira...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem