writing-img

sirup za izkašljevanje

clock-img

13.12.2007, 18:28

clock-img

eya

pencil-img

4615

Moj je dobil za tamalega v lekarni Sirup za izkašljevanje, pa mu je rekla, da ga malemu ne smemo dati po 4. uri popoldan. A katera mogoče ve, zakaj ne?

clock-img

13.12.2007, 18:29

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Prvič slišim, naša je jemala Prospan, pa ni bilo nobenih ovir. Mogoče bi ga lahko oviralo pri spanju, ker bi ga silkilo na kašelj in ne pomirilo.??

clock-img

13.12.2007, 18:33

clock-img

Anonimen

Prospan je antitusik, kar pomeni, da umirja kašelj, oziroma da manj kašljaš- dobiš ga, če je kašelj produktiven.

Sirup za izkašljevanje pa je ekspektorans, ki vzpodbuja suh kašelj, da postane bolj produktiven. Po njem več, ampak lažje kašljamo. Zato priporočajo, da se ga ne jemlje po 4h, da otroka kašelj zvečer ne bi motil med spanjem. Da se otrok lahko naspi.

clock-img

13.12.2007, 20:10

clock-img

eya

pencil-img

4615

Hvala Aspirinčicauser posted image

clock-img

13.12.2007, 23:16

clock-img

Mlada mamica

pencil-img

397

Tudi jaz sem slišala,da se sirupa po 5 uri ne daje!Sem kupila Slezov sirup_ni pomagal,Prospan_ni pomagal,pol sem šla v Avstrijo po Bronha stop sirup in sem z njim zelo zadovoljna!

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

clock-img

15.12.2007, 14:05

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Madoniš.... aspirinčica... če je kašelj produktiven, to pomeni kaj? Da se sliši, da imaš nekaj v grlu? Npr. moji mali se sliši, ko govori, da bi se morala odkašljat, ker se ji nekaj nabira. Tudi ko kašlja se nekaj rola po grlu, ampak tega ne izkašlja... Kateri sirup v tem primeru? V lekarni mi je dala bršljanov sirup za izkašljevanje.

jaz pa imam zelo suh, dražeč kašelj, pa mi je dala slezov sirup za pomirjanje

---------------------------------------

---------------------------------------

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem