cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sistematski pregled

clock-img

16.10.2008, 07:24

clock-img

kaj@

pencil-img

346

zanima me če do vašiuser posted image imeli sistematski pregled pri 5 letih,jaz sem dobila vabilo,hotela prestavit zaradi službe,pa so mi rekli da me ne morejo prestavit,da ni obvezen pregled in če naju ne bo,ga pač ne bo imel narejenegauser posted image

clock-img

16.10.2008, 08:09

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Mi ga nismo imeli, sem pa slišala od sodelovk da so nekateri imeli. Jaz se nebi dosti sikirala saj pri 5,5 imaš sistematski pregled pred vstopom v šolo, ki je obvezen. Če je pa kaj narobe vidiš že sama, saj ti sistematski so bolj tako na hitro.

clock-img

16.10.2008, 08:15

clock-img

kaj@

pencil-img

346

no saj se mi je zdelo,imaš iste misli kot jazuser posted image

clock-img

16.10.2008, 09:32

clock-img

aluš

pencil-img

704

Ja pri nas vem da je (bomo kmalu na vrsti). Je pa res , da ima potem prej kot v enem letu še tistega pred šolo.

clock-img

16.10.2008, 10:25

clock-img

ely*

pencil-img

221

Pri nas je bilo isto, ampak nam ga je brez problema prestavila.

clock-img

16.10.2008, 12:22

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Midva sva bila ravno v ponedeljek, pregled vida, pa voda in kri, pa tiste običajne zadeve, ki jih naredijo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem