writing-img

sistematski pregledi

clock-img

10.12.2007, 10:37

clock-img

spomincica2

pencil-img

5

Naša tamala (ravno danes je dopolnila 4 leta) je ta teden dobila vabilo za sistematski pregled. Slednjega je imala že pri treh letih. A kdo ve, pri katerih letih se ti sitematski pregledi izvajajo user posted image  

clock-img

10.12.2007, 10:41

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Kolikor je meni znano so sistematski pri 3 letih in tisto leto preden gre v šolo (sem glih prejšnji teden vprašala pediatrinjo glede tega). Da bi bilo še kaj vmesnega pri 4 letih pa še nisem slišala.user posted image

clock-img

10.12.2007, 11:05

clock-img

spomincica2

pencil-img

5

Zmajči25,
hvala za hiter odgovor. Sem takoj zatem poklicala sestro v ambulanto in se je izkazalo, da se je zmotilauser posted image . Na vrsti bomo šele naslednje leto - pri petih letih.

Hvala še enkrat!

clock-img

10.12.2007, 11:06

clock-img

Anonimen

Kolikor jaz vem, je pa spet drugačeuser posted image  in sicer:

eden je pri 3 letih, eden pri 5 (takrat pri nas ni bilo psihologa)  in eden pred vstopom v šolo (takrat pa naj bi psiholog bil).

Samo zadnjič mi je vzgojiteljica rekla, da trenutno hodijo na sistematske tisti, ki so pred kakšnim mesec amli dvema dopolnili 5 let in ti pa imajo tudi psihologa. Mi ga aprila pri 5 letih nismo imeli. Tako da nimam pojma, ali so zdaj kaj združili ta dva pregleda pri 5 letih in pred šolo ali kako.

Za pri 4 nima pojma, kako to, da ste dobili vabilo.

clock-img

10.12.2007, 11:13

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ja, pregledi so na vsakih 6 mesecev do dopolnjenih 18. mesecev starosti, potem je interval na dve leti. Torej pri 3, 5 in pred vstopom v šolo. Tako je nam povedala naša P. Psiholog naj bi bil pri 3. letu starosti in pred vstopom v šolo.

clock-img

10.12.2007, 11:21

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Samo tole 5 in v šolo se pri nas skoraj poklopi. Teli rojeni konec leta grejo v bistvu s 5 v šolo. Reveži mali...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

10.12.2007, 11:24

clock-img

Anonimen

Tole sem zdaj našla v reviji Viva:

V Sloveniji sistematsko pregledujemo vse novorojence, otroke v 1., 3., 6., 9., 12. in 18. mesecu starosti, pri 3. in 5. letu, ob vstopu v vrtec in šolo, vsako drugo leto šolanja v osnovni in srednji šoli ter na univerzi.

clock-img

10.12.2007, 11:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Samo tole 5 in v šolo se pri nas skoraj poklopi. Teli rojeni konec leta grejo v bistvu s 5 v šolo. Reveži mali...

A nista tvoji dve konec leta rojeni? To bosta potem imeli 2 sistematskega v parih mesecih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem