writing-img

skuta

clock-img

14.03.2008, 13:19

clock-img

Nacka

pencil-img

151

Kdaj ste začele dajati svojim user posted image  skute in kakšne (ali že pripravljene- s sadjem, ali navadno skuto-ki ji samekaj dodate...). Ali je važno koliko maščob ima skuta??? Pa katere mlečne izdelke še uvajate kot prve??? Naš sedaj je že veliko sadja, zelenjave, riž, krompir... Nadaljevala bova z mesom, dala pa bi mu tudi kakšno skuto... LP

clock-img

14.03.2008, 13:32

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Otrok do 5. leta mora uživat samo polnomastne izdelke.
Jaz sem svoji dala skuto okoli 7m in sicer sem probala v navadno pasirano dat sadje, pa tiste male od LM, kasneje tudi fruhsverge. Skuta je bila med prvimi ml. izdelki, poleg jogurta, kisla smetana, sir za mazanje. Mleko pa pri 11m.

clock-img

14.03.2008, 13:36

clock-img

januskica

pencil-img

140

ta mali sem dala skuto malo pred 8m. načeloma se najprej da probat kislo smetano (dodatek k hrani) in potem šele jogurt in skutko, to naj bi dali po 8 m. vsaj tako pravijo pr nas v posvetovalnici. aja, priporočajo navadno mastno skuto in jogurt - 3,2 % m.m. sadje pa kar sam umešaš. lp

clock-img

14.03.2008, 13:46

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

naši sem začela dajat sadne skutke, tiste male od LM in fruchtzwerge. ampak nisem bila zadovoljna z njimi. od lm so bile banane dostikrat plesnive. sedaj ji dajem skutke, ki imajo na dnu sadje, pa sadne jogurte...gledam pa da so z največjo vsebnostjo maščobe

clock-img

14.03.2008, 20:54

clock-img

Nenya

pencil-img

887

naprej kislo smetano in kak košček masla za okus, pol pa jogurte in skute, vedno 3.2 ali 3,5 in navadne, pol sem pa sama spasirala sadje in ga dala noter. Nisem zaupala raznim Montejem in FruchtZwergom, je notr cukr pa še ogromno enih stvari, ker drugače se pač ne morjo obržat. Nekje okrog osmega meseca, smo začeli.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

clock-img

14.03.2008, 21:00

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Nekje pri 7-ih mesecih sem ji dala domačo skuto, notr pa zmešam kakšno sadje, npr. banano. Skuta mora biti polnomastna. Kot prvo sem dala kislo smetano k zelenjavi in sladko v pire krompir.

clock-img

14.03.2008, 22:03

clock-img

eya

pencil-img

4615

Okoli 8. meseca sem začela dajat, vedno polnomastno, navadno ali sadne od Lj mlekarn.

clock-img

14.03.2008, 22:29

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Nam so v posvetovalnici rekli po sedmem mesecu, dala sem ji kar navadno skuto in jogurt, zraven vmešala še sveže sadje. Občasno dobi tudi kako sadno skutko, jih obožuje, tiste male od LM, pa vedno polnomastno.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

18.03.2008, 12:22

clock-img

_annela_

pencil-img

150

6 mescov odvisno kdaj mu odgovarja

clock-img

18.03.2008, 16:55

clock-img

apolonica

pencil-img

63

kateri sir za mazanje pa date, da ni preslan?
hvala in lp

clock-img

18.03.2008, 22:47

clock-img

Anonimen

Nekaj čez 7 mesecev je bila stara, ko je prvič dobila skuto s sadjem. Dala sem ji tudi domačo skuto, zmešano z banano, vedno pa polnomastne mlečne izdelke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem