writing-img

slabost 8.mesec

clock-img

30.09.2009, 08:19

clock-img

Anonimen

sem v 8.mesecu pa mi je že par dni slabo kot na začetku nosečnosti
ali ima katera podobne izkušnje?

Hvala,

clock-img

30.09.2009, 08:37

clock-img

Topsi

pencil-img

16

Tudi meni je bilo slabo v 8. mesecu, otekle noge... Po enem tednu slabosti šla sem k osebnemu zdravniku, kjer mi je izmeril pritisk in me takoj poslal v porodnišnico Kranj. Rodila sem naslednji dan v 36. tednu. Imela sem Helpp sindrom (življensko nevarno za mamo in otroka). Otrok je komaj preživel zaradi malomarnosti zdravnika in ostale ekipe ki je bila zraven....
Ne bi te rada strašila, ampak raje pojdi k zdravniku da se prepričaš da je vse ok.

clock-img

30.09.2009, 08:51

clock-img

kjava

pencil-img

2416

men je blo tud, ampak zato, ker  mi je otrok očitno tiščal na želodec. Je blo pa kar zoprno ja.

clock-img

30.09.2009, 08:54

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Jaz sem brala, da so slabosti v  osmem in devetem mesecu normalne.......ampak sedaj, ko sem prebrala od Topsi post, sem se kar malo zamislila........

clock-img

30.09.2009, 10:18

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Evo jaz sem danes stopila v 8 mesec in tukaj so slabosti, če preveč pojem ali popijem takoj ali pa najkasneje čez pol ure letim na wcuser posted image

Bojana82 nič bat, k zdravniku je treba, če začneš ful zatekat in pa če imaš visok pritisk + bruhanje, jaz sem včeraj kontrolirala, pritisk normalen, vročine nobene, zatekam pa tudi ne, tako da mi biba res pomoje pritiska na želodec, ni pa luštno, včeraj sem v celem dnevu pojedla eno šalčko goveje juhe, eno pomarančo in zvečer 1 popečen kruhek, sam kaj pa naj če mi sploh ne paše.

<3 Zoja in Patrik <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem