writing-img

sladko

clock-img

28.02.2007, 22:54

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

Živjo!

Zanima me, kje se da kupiti bonbončke, lizike ipd.?
(brez mleka, E-jev, umetnih barvil, citronske kisline)

Hvala!

clock-img

06.03.2007, 09:37

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

Res nihče ne ve kje bi lahko to kupila?

Lp

clock-img

06.03.2007, 10:46

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Prav veliko izbire ni,mi kupujemo v Jablani ali Kalčku obe trgovini sta v BTC.Ampak,če res hočeš vse brez dodatkov imaš res malo izbire.Če si kaj iznajdliva poskusi sama z dovoljenim suhim sadjem in karameliziranem sladkorjem,je bolje kot nič.

clock-img

06.03.2007, 13:28

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

Hvala za odgovor

Lp

clock-img

07.03.2007, 07:50

clock-img

Taja Nagaja

pencil-img

672

Za lizike: narediš karamelo jo nakaplaš na peki papir, dodaš palčko in počakaš, da se ohladi. Če lahko uživa sezam ali kakšna druga semena jih lahko dodaš. Lahko pa narediš manjše kaplice in so bonbončki user posted image .

Suho gumi-sadje - Jamie Oliver - malo poenostavljeno

Zmelješ suho sadje ( ananas, mango, marelica, breskev, ...) v multipraktiku da dobiš gladko maso. Maso namažeš na peki papir 0,5 cm na debelo. Pečeš čet noč na 70 stopinj. Če se ti mudi na 160 stopinj nekaj ur - odvisno od vlage v sadju.  Srednja plast mora biti še kot žele. Daš iz pekača in narežeš na manjše koščke, lahko tudi z modelčki za piškote. Otroški modelčki so manjši. Shranjene moraš imeti v tesno zaprti posodi.

Veliko užitkov

clock-img

07.03.2007, 09:25

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

Super!
Hvala Bino!

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem