cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sličice v materinski

clock-img

13.05.2008, 16:09

clock-img

uuna

pencil-img

10

zgrožena sem nad sličicami porodov v materinski. Ko sem jim to omenila, je pa sestra ven padla na mene, češ. da je to čisto naravno. In DA MORAM VEDETI, KAJ SE DOGAJA. Saj ko grem na wc vem, kaj se dogaja, niti malo pa mi ni do tega da bi gledala, kako to delajo drugi... ne vem, zakaj potem hočejo, da bi bila na porodu sproščena.... gnusno

clock-img

13.05.2008, 16:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: uuna

zgrožena sem nad sličicami porodov v materinski. Ko sem jim to omenila, je pa sestra ven padla na mene, češ. da je to čisto naravno. In DA MORAM VEDETI, KAJ SE DOGAJA. Saj ko grem na wc vem, kaj se dogaja, niti malo pa mi ni do tega da bi gledala, kako to delajo drugi... ne vem, zakaj potem hočejo, da bi bila na porodu sproščena.... gnusno

Kako jaz tebe razumem user posted image user posted image user posted image user posted image  Skratka nisi edina, ki tako misli. Ampak mislim da sva v manjšini.user posted image user posted image

clock-img

13.05.2008, 19:13

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Poroda in opravljanja velike potrebe glih ni za primerjat.  V prvem primeru produkt splahneš z vodo, v drugem primeru ti produkt za celo življenje  spremeni svet.
In naslednja stvar je ta, da se mi zdi porod čisto naravna zadeva in nič gnusnega. Tako pač je! Pri porodu ti lahko poleg otroka prileze še kaj druga ven, tudi črevo, pa morda blato ali pa voda,... Ampak to je pač posledica pritiskanja.
Meni se ne zdi nič groznega. Pač pogledaš vstran.user posted image

clock-img

13.05.2008, 19:25

clock-img

jajula

pencil-img

1191

jst se pa iz MŠ ne spomim, da bi kakšne grozne slike kazal. oziroma so ble take kt v vsaki knjigi o porodu, tko da sem se zgleda do takrat že navadlauser posted image
mogoče pa so v kakšnih MŠ res grozne slike, sej verjetno se fotomaterial razlikuje

clock-img

13.05.2008, 19:25

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Tudi meni se ne zdi nič groznega, ampak čisto razumem, da nekaterim tega ni za gledati. Sicer ne vem, kako to zgleda na materinski, ampak moj bo pač gledal vstran, ko bodo to kazali, ker res mu je nagnusno in noče tega gledat. 

clock-img

13.05.2008, 19:34

clock-img

jajula

pencil-img

1191

acjom 1,
če bo tvoj zraven v porodni sobi zna bit šokiran. skoz so poudarjal kako spremljevalec samo sedi zadaj in nič ne vidi, pa mi je blo kr mal bedno, k itak da vse vidi..no hvalabogu moj ni mel kkšnih posledicuser posted image

clock-img

13.05.2008, 19:37

clock-img

Anonimen

zakaj potem hočejo, da bi bila na porodu sproščena.... gnusno

Itak nic ne vidis....user posted image .

....in mislis samo na to, da bo cimprej konec....in na lepoto, ki pride....in ne na gnusoto.

clock-img

13.05.2008, 19:38

clock-img

Anonimen

k itak da vse vidi..

Ja, vse, ce hoce...tudi dojenckovo blato....petkrat na dan.

clock-img

13.05.2008, 20:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.05.2008, 20:55

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

hehe, jajula, sem mu prebrala, kaj si napisala, pa se je kar malo prestrašil, je mislil, da bo prišel skoz, brez da bi mu bilo potrebno kaj videti. user posted image No, kakorkoli, pravi, da bo preživel. Mogoče je za tiste, ki so zelo občutljivi na te zadeve, boljše da niso prisotni pri porodu, čeprav sem mnenja, da lahko njegova podpora ženski velik pomaga.

clock-img

13.05.2008, 22:46

clock-img

jajula

pencil-img

1191

ah mojga je blo pred porodom kr panika, pa je vseen bil zraven in tud v velko pomoč (ga je babica sprot komandirala, da me je mogu masirat in podobnouser posted image )
no tko da je mogu večkrat stopit okol pojstle na kateri sm ležala in si ni mogu pomagat da ni pogledu (firbc). ampak nima kkšnih post-porodnih travm.
tvojmu pa reč, da res ful pomaga da je zraven, ker dost časa si v porodni sama in zna bit kr dolgčas, pa če gre kej narobe je dobr da mal po mizi udar. pa tud našo user posted image je on prvi držal v naročju, tko da se zdaj s tem važuser posted image

< Sporočilo je popravil jajula -- 13.5.2008 22:52:04 >

clock-img

13.05.2008, 22:46

clock-img

Anonimen

ker dost časa si v porodni sama in zna bit kr dolgčas, pa če gre kej narobe je dobr da mal po mizi udar.

Ja, drzi, oboje.

clock-img

14.05.2008, 07:48

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pač, tako je. Zakaj bi nekaj olepševali, če je tako, kot je. Tako bo verjetno tudi pri tebi, ali pa ne. Drugače pa mi na MŠ nismo gledali nobenega filmčka.

clock-img

14.05.2008, 09:14

clock-img

bambam

pencil-img

212

Mi smo v MŠ gledali samo filmček o dojenju in nič drugega. Tudi nobenih slik kakšnega poroda ni blo. Pa saj jih lahko vidiš v vsaki knjigi ali reviji na to temo in men  se zdi da smo ženske z dogajanjem tam spodaj pri porodu kar dobro seznanjeneuser posted image . Meni osebno ni to nič nagnusnega(tudi če prileze ven kaj drugegauser posted image ), ker to je narava. Tko smo ustvarjeni, to spada zraven in to je to. Jaz sem hotla da mi dajo klistir in sem se zato počutla bolj sproščeno. Vem pa itak ne, kaj vse je blo tam spodaj. Mojga sem že v nosečnosti pripravljal na "neprijeten" prizor, če bo slučajno kukal med noge. Pa je seveda kot večina radovednih moških to tudi storil in bil na to pripravljen, tko da ni blo problemauser posted image . Če pa noče, pač ne gleda(sam so preveč radovedni ti rečem).

Naj vam dan prinese veliko toplega sončkauser posted image !

Luser posted image

clock-img

14.05.2008, 09:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

jah, meni je kljub klistiranju nekaj ven zlezlo, mi je sama babica povedala in me seznanjala, kaj se dogaja. Mojemu pa tudi ni bilo nič takega.

clock-img

14.05.2008, 13:08

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

Jaz nisem glih mnenja, da ker je pa naravno, pa ni nič takega.
Tako kot je rojstvo naraven dogodek, je tudi smrt naraven dogodek. In kdo rad gleda slike mrtvih??? S poklicno profesijo pa je povezano, da določene stvari v življenju moraš gledat in to vzameš v zakup.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem