writing-img

slikice

clock-img

06.07.2005, 13:36

clock-img

saratanja

pencil-img

203

Mi je končno uspelo urediti albumček s slikami iz rojsnodnevnega piknika. Da se malo pobahamo, kakšen korenjaček hlaček je že Samo :)-

Pa še naprej lep sončen dan in veliko:rozica: vam želim.

clock-img

06.07.2005, 13:38

clock-img

Anonimen

sem vidla...kje ste dobl žogice za v peskovnik?

clock-img

06.07.2005, 13:48

clock-img

saratanja

pencil-img

203

pri najboljšem sosedu v Šiški jih dobiš....pa še en plastičen bazenček zraven. Cena pa....hmmmmm, mislim,da je tam okoli 2.500 sit.

clock-img

06.07.2005, 13:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.07.2005, 13:50

clock-img

lex

pencil-img

6532

Ne moreš si misliti kako zrastejo v enem letu kaj?:zmeden: Kdaj si prvič dala Samo-ta v Trip trap stolček? Mi ga tudi imamo in se sprašujem, če mi bo koristil ko bo začel sedet ali bom mogla vmes še kaj drugega kupit.

clock-img

06.07.2005, 14:03

clock-img

saratanja

pencil-img

203

Hvala nalin.

Sam ne vem po kom ima to. Moj :love: pravi, da ma to sigurno po poštarju, ker noben od naju ni glih fotogeničen:zmeden:

clock-img

06.07.2005, 14:26

clock-img

saratanja

pencil-img

203

Lex si mi naredila dela:)-

Nikakor se nisem mogla spomnit, kdaj smo ga dali prvič v stol.:zmeden: Še dobro, da smo prve mesece slikali vsak njegov gib, pa imam zdaj vse lepo po datumih dokumentirano. Naš mali že ves čas malo prehiteva v vsem, tako da je sedel že pri štirih mesecih. Sem dala v album njegove slikice, ko smo ga prvič dali v stol...(jih imamo več, ne samo trip trap, ker :love: dela pri koritu :).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem