cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sluz-kakšna?

clock-img

05.03.2008, 11:47

clock-img

Petra1111

pencil-img

165

mene pa zanima naslednje: danes naj bi dobila user posted image , pa zaenkrat nimam nobenih takih znakov, opazim pa velikokrat, ko grem na WC sluz. Pa ni ovulacija. Prsa me bolijo in vse bi dala, da bi bila noseča, pavendar ne vem, kaj ta SLUZ pomeni. Ali je bila katera v podobni situaciji?

clock-img

05.03.2008, 11:49

clock-img

loveforever

pencil-img

554

oj. jaz sem jo dobila prejšni mesec, tri dni pred m in še dva dni ko bi mogla dobit user posted image  tako vlečljivo, pa sem potem dobila M. upam da tebi kaj drugega pomeni!!

clock-img

05.03.2008, 13:03

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

Meni se je tudi pojavila, par dni prej, potem pa je prišla user posted image , zakaj pa ne vem?

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

clock-img

05.03.2008, 13:06

clock-img

Petra1111

pencil-img

165

ja, se mi je zdelo, da je to pred user posted image .
Pa sem že upala,da je namesto user posted image in da se mogoče noseča. Zgleda, da si res tako želim, da siže domišljam...

clock-img

05.03.2008, 13:09

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

Včasih so znaki za user posted image  enaki kot pri user posted image , tako da upanje še vedno obstaja.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

clock-img

05.03.2008, 13:15

clock-img

paddy

pencil-img

25

Ojla punce tudi jaz se vam pridružujem z enakimi problemi,v ponedeljek sem imela transfer in od tedaj naprej imam takšno močno belo sluz ,pa me zanima če je mogoče to zaradi tega ker jemljem dabroston.Upam da mi lahko katera kaj svetuje ki ima podobne težave.lp.

clock-img

05.03.2008, 13:44

clock-img

Petra1111

pencil-img

165

tasa.m- ja, jaz še kar upam, da so znaki user posted image , samo vsak dan manj...
paddy- tukaj ti pa res ne znam pomagati, ker na poznam kako točno petek transfer. Upam, da ti bodo vsaj ostale znale svetovati

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem