writing-img

sluz

clock-img

03.01.2009, 12:13

clock-img

dito

pencil-img

377

Sem v 20 t in imam bolečine v trebuhu, ven pa mi teče sluz. Če je, ima katera kakšne podobne izkušnje s tem mi naj prosim odgovori.
Pri 1user posted image  nisem imela nobenih težav. Sedaj pa ful nizko nosim in imam stalne bolečine. Trebuh mi je začel otrdevati že v 17 t.

Hvala za odgovore.

Lp

clock-img

03.01.2009, 13:24

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Tud jaz pri nizko nosečih sem v 15-tednu in imam skoz bolečine tam spodaj...tako da mi ležanje na boku najbl sede...Bolet me pa začne čim sem preveč na nogah ali pa sedim ...tako da skoraj več ali manj ležim...kak izcedek pa imaš?...tud jaz ga imam stalno takega prozornega no ko pa me začne bolet je pa tudi rjav...

clock-img

03.01.2009, 13:38

clock-img

felix7

pencil-img

6099

povečan izcedek v nosečnosti je pogost pojav, ampak če ima izcedek vonj ali spremeni barvo (normalno je prozoren), pa ne bi škodilo iti k G.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

03.01.2009, 13:48

clock-img

dito

pencil-img

377

Je prozorne barve

clock-img

05.01.2009, 23:39

clock-img

Anonimen

Ja res je pomembna barva. Verjetno gre za bakterije ali glivice. Več najdeš tukaj:
http://otrocarije.blogspot.com/2008/12/bakterijska-okuba-bakterijska-vaginoza.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem