writing-img

sluz med nosečnostjo

clock-img

22.10.2005, 18:47

clock-img

buča

pencil-img

825

včeraj je sestra prišla k meni in mi rekla,da sta s kolegico modrovale,če imaš lahko ovulacijsko sluz med nosečnostjo-jaz ne vem,se mi zdi da ne.Pomoje so bolj izcedki,mogoče podobni sluzi,drgač nimam pojma....a katera ve?user posted image

clock-img

22.10.2005, 20:09

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz sem noseča in imam različne izcedke, ki so podobni ovulacijski sluzi (to je pri nosečnicah baje normalno), pa vendar ne mislim , da gre za ovulacijsko sluz, ker se pojavlja že skozi celo mojo nosečnost.

clock-img

23.10.2005, 13:39

clock-img

aljča

pencil-img

855

Pozdravljene!!!

Sem v 10 tednu nosečnosti in v tem času naj bi imela ,če bi jo imela rdečko.Na začetku pred enim tednom se mi je pojavila tudi v dveh dneh taka sluz kot ovulacijska in sem se malo prestrašila, sedaj od tistega dneva pa me muči izcedek rumene barve.Rdečka bi se mi v tem času končala a mislite da je v zvezi s stem???No ginekologinja mi je tud na začetku povedala da bom imela razne izcedke in če ne pride do rdeče ali rjave barve da ni panike.Kaj pravte ve???Jaz pa vseeno hodim prestrašeno v Wc.V petek imam pregled in komaj čakam da mi pove zakaj imam ta smotani izcedek.

clock-img

23.10.2005, 16:29

clock-img

Anonimen

Jaz sem v 37.t. pa imam celi čas nosečnossti izcedek. Moj ginekolog mi je dal enkrat vaginalete, pa ni nič pomagalo. Potem pa je rekel, da je pač to za mene normalno. Ene pač imajo, druge spet nimajo.

POtem sem pa šla k ginekologinji, ki ga je nadomeščala v času dopusta, pa mi je rekla, da to ni normalno in mi je vzela bris, ki pa ni pokazal nobenih vnetij. Torej je normalno.

Samo rjav in krvav ne sme biti. Pa obvezno brez vonja!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem