writing-img

sluz v blatu

clock-img

16.07.2008, 13:32

clock-img

matic0105

pencil-img

305

A je možno, da se prehlajen otroček "čisti" tudi z malo sluzi v blatu. Naš user posted image  je prehlajen, kiha, kašlja, kaka pa danes nenormalno veliko - v zadnjem blatu je bilo malo sluzi, sicer pa bp. Pa nič ga ne krči kot ponavadi, zbudi se, se posmeje, poje, mal pobrca in pogleda naokrog, pol pa zadrema.  

clock-img

16.07.2008, 13:50

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Ja, možno. Če kaka velikokrat, je sluz spremljevalec driske. Torej posledica viroze ali kakšne druge okužbe.
V parih dneh mora biti bolje. user posted image

clock-img

16.07.2008, 17:43

clock-img

selma2

pencil-img

107

Naš je imel krvevkasto sluz pa sn kot nora letela k zdravmiku in mi je rekel,da kri je kr ima bolj občutljiv anus sluz pa nč takšnega ne pomeni sploh pri dojenih otrocih.

clock-img

17.07.2008, 07:37

clock-img

Balerina

pencil-img

666

Če je dojenček prehlajen se čisti tako da sluz pokaka, to razlaga sluz v vašem primeru, ali pa jo pljune skupaj ko podre kuček.

Če ima v času prehlada takšno sluz v blatu to ni nič nenavadnega. TI pa predlagam da mu res STALNO čistiš nosek in preverjaš njegovo dihanje. Nosek, vsaj p o naših izkušnjeh, je najbolje čistiti z veliko fiziološke. Da mu jo našpricaš toliko v nosek da mu pride ali v usta ali pa skozi drugo nosnico ven.
Kontroliraj dihanje, štej med spanjem, če ima več kot 40 udihov na minuto v spanju ga peli k zdravniku, če ne diha lepo in mirno ga peli k zdravniku.

Če nisi čisto sigurna bolje da izpadeš kot panična mama kot da ga e pelješ k zdravniku in ne revček matra doma.

Veliko sreče in upam da vsi čim prej nehamo smrkati in kašlati in se našim sončkom sčistijo te majhni noski.  

clock-img

17.07.2008, 09:20

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Saj mu res ves čas čistim nosek - v spanju lepo diha, ko se zbudi pa mal hrope in kašlja. Me pa skrbi, ker zelo zelo malo poje (po flaški) - pol manj kot naj bi.  Poskušam vse živo, pa očitno ni lačen, niti žejen. Kakšen predlog?

clock-img

17.07.2008, 09:23

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Ne sili ga. Daj mu večkrat po malo. Toliko kot ti poje ti poje. Raje mu poskusi dat ponovno (to kar ti je ostalo) čez cca. pol ure. 

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

17.07.2008, 10:32

clock-img

lunastar

pencil-img

40

Mi imamo sluz v blatu že vsaj 1 mesec. otrok je star dobre dva meseca, lepo je, napreduje na teži in je živahen. Pediater je rekel, da se sluz lahko občasno pojavlja pri dojenih otrocih tako, da ne delamo panike. Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem