writing-img

sluz v grlu

clock-img

04.01.2011, 12:39

clock-img

radika

pencil-img

37

Zdravo! Naša skoraj trimesece stara punčka, je začela pred nekaj dnevi kašljati. Iz noska ni imela izcedka. Sedaj pa zjutraj ko se zbudi ali ko je kašlja. Ne more se odkašljati. Sliši se da ima v grlu sluz. Kako ji lahko pomagam, da bi sluz izkašlajla ven? Probala sem že marsikaj, pa ni uspeha. Ali naj greva k zdravniku?

Hvala Lp

clock-img

04.01.2011, 12:42

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

sebi jo daj čez kolena(kot podiranje kupčka) in božaj od trtice proti glavici-naj bi pomagalo

clock-img

04.01.2011, 13:41

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pa veliko tople tekočine naj pije in kakšno inhalacijo ji naredi v kopalnici. Ta sluz se mora zmehčat, toplota pa zelo pripomore h temu.

clock-img

04.01.2011, 14:14

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Božanje ne bo nič pomagalo.
Če želiš da se sluz odlušči oz. če že mokro kašlja, potem jo moraš po zgornjem delu hrbta fajn tapkat.

clock-img

04.01.2011, 15:01

clock-img

nusi

pencil-img

1833

pri našem 7mesečniku je isto, tudi čez dan kašlja, včasih se mu zaleti in bruha user posted image . Jaz ga dam čez kolena, da navzdol visi (prekrižaš noge) in tapkam po obeh straneh hrbta od spodaj navzgor, zvečer sediva v sopari v tuš kabini, kupila sem mu tudi slezov čaj, dojenčki ga lahko pijejo in mehča sluz.  Upam, da bosta kmalu bolje.

clock-img

04.01.2011, 22:12

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Nam je zelo pomagal inhalator. 

clock-img

05.01.2011, 18:32

clock-img

nusi

pencil-img

1833

od včeraj ga nalivam s slezovim čajem in se mi zdi, da mu gre na bolje - sicer ze izkašlja, ampak bolj "mehko" in več, se mi zdi, da ne hrope več toliko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem