cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sms vabilo za rojstni dan

clock-img

13.05.2008, 12:07

clock-img

mamica25

pencil-img

44

Zdravo!
Rabim kratko sms vabilo za rojstni dan.

clock-img

13.05.2008, 12:08

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Vabim te na rojstni dan, 13. maja v piceijo Neli.

clock-img

13.05.2008, 13:58

clock-img

muška

pencil-img

3223

Oh joj, a je tak težko navadno vabilo napisat? Pride dosti bolj do izraza, kot pa nek SMS. Razmisli malo! Pa da ne boš mislila, da te zdaj napadam ali pa grajam, skratka povabilo na rd je osebne narave, prav tako čestitka, ne pa SMS. Če bi jaz dobila SMS 100% ne bi šla! Pa saj vabilo ni tak strošek, znamka pa tudi ne , samo potrudit se je treba malo

clock-img

13.05.2008, 14:02

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Oh joj, a je tak težko navadno vabilo napisat? Pride dosti bolj do izraza, kot pa nek SMS. Razmisli malo! Pa da ne boš mislila, da te zdaj napadam ali pa grajam, skratka povabilo na rd je osebne narave, prav tako čestitka, ne pa SMS. Če bi jaz dobila SMS 100% ne bi šla! Pa saj vabilo ni tak strošek, znamka pa tudi ne , samo potrudit se je treba malo

user posted image  muška, me se vedno po SMS-jamo za rojstne dneve. Prijateljice. Mi na kraj pameti ne pade, da bi vabila pisala pa na pošto dajala user posted image

clock-img

13.05.2008, 14:06

clock-img

muška

pencil-img

3223

Res? No meni pa SMSji tak podn,... kaj češ no user posted image   .  Sem dobila zdaj pred kakšnim mesecem po pošti povabilo za abraham od moje tete. Ti povem, da so se mi kocine pokonci postavile, ko sem odprla kuverto in videla tisto prvo stran vabila!  Tako da jaz definitivno navijam za presenečenje preko pošte, pa saj toliko ne stane no, pa še za spomin ga lahko shraniš user posted image

clock-img

13.05.2008, 14:10

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Res? No meni pa SMSji tak podn,... kaj češ no user posted image   .  Sem dobila zdaj pred kakšnim mesecem po pošti povabilo za abraham od moje tete. Ti povem, da so se mi kocine pokonci postavile, ko sem odprla kuverto in videla tisto prvo stran vabila!  Tako da jaz definitivno navijam za presenečenje preko pošte, pa saj toliko ne stane no, pa še za spomin ga lahko shraniš user posted image

Hja, vemo premalo. Ne vemo, komu bi ona vabila poslala in za kak namen. Ali je to navaden RD in vabi prijateljice na pico, potem je to SMS, če pa ima Abrahama, recimo, potem pa se šika, da se pošlje pravo vabilo. Ravno tako za ohcet, ne moreš SMS-jat. Ampak med prijatelji pa SMS ji rulajo.

clock-img

23.01.2009, 13:35

clock-img

mateja1980

pencil-img

4

JST PA RABIM VABILO ZA 1.ROJSTNI DAN.

clock-img

23.01.2009, 14:31

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Men je pa bolj nekak lepo, da človeka pokličem in  mu osebno povem zakaj se gre- izveš pa približno že tudi, ali bo oseba prišla ali ne. Tile SMSji so res samo za prijatelje, pa še ziher nisi, ali ga je dobil ali neuser posted image

clock-img

23.01.2009, 17:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: mamica25

Zdravo!
Rabim kratko sms vabilo za rojstni dan.

Komu pa pošiljaš? Prijateljicam ki jih že dolgo poznaš ali...? Jaz bi tudi rajši poklicala saj ne stane toliko, če želiš to osebo na tvojem r.d.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem