cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sobna lučka

clock-img

04.12.2007, 12:10

clock-img

mars

pencil-img

13

Pozdravljene

Trenutno opremljam sobico za našega fantka, ki se nama bo pridružil marca. Rabim eno tako nežno lučko za na steno ali na poličko, ta glavno stropno luč že imam. Sem gledala na netu tiste ki jh imajo v beby centru pa mi niso všeč. Vse se mi zdi nekam preveč kičasto, tisti neki plavi racmani in medvedki....  Enkrat sem videla pri naključnih slikah na RR neko sobico, ki je imela tako lepo lučko na steni v obliki rožice. Me zanima če mi lahko katera pomaga, kje naj dobim kakšne lepe nežne in ne kičaste lučke s kričečimi barvami.

Hvala.

clock-img

04.12.2007, 12:22

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ikea npr.:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/rooms/childrens_room/10408/

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.12.2007, 13:48

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Naši dve frajli imata v sobi že od vsega začetka lučko iz kamene soli, ki oddaja nežno roza-oranžno svetlobo in se mi zdi, da je takšna najbolj primerna. Ob njej najlažje zaspita, ker ju prijetno pomirja in daje občutek varnosti.

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

clock-img

04.12.2007, 13:57

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi imamo tudi solno lučko in je super. Ravno prava svetloba za ponoči.

clock-img

04.12.2007, 14:18

clock-img

s.

pencil-img

639

Ja Ikea jih ima. Tam poglej.

clock-img

04.12.2007, 14:53

clock-img

ella79

pencil-img

4871

Jaz tudi ne zamenjam solne lučke za nobeno drugo.

clock-img

04.12.2007, 15:22

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

kako pa zgleda ta solna lučkain kje s ekupi?Pojma nimam kaj je to ;saj mogoče da sem jo že vidla pa da ne vem da se tako reče.user posted image

clock-img

04.12.2007, 15:29

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

kako pa zgleda ta solna lučkain kje s ekupi?Pojma nimam kaj je to ;saj mogoče da sem jo že vidla pa da ne vem da se tako reče.user posted image

Ma zagotovo si jo že kje videla - prodajajo jih praktično vsepovsod, videla sem jih v klasičnih (pretežno živilskih) trgovinah, cvetličarnah,...

Gre pa za tole: http://www.remax.si/Solne_lucke-p17

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

clock-img

04.12.2007, 15:58

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

špelina, še cel odoma jo imamo ,sam res nisem vedla da se tako rečeuser posted image .Je pa res ,da nisem vedla ,da se dobi v večih barvah.Mi jo imamo tisto rjavo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem