writing-img

soljenje??

clock-img

05.05.2008, 12:26

clock-img

mklks

pencil-img

487

moja punca je stara skoraj 6 mesecev in že mesec in pol jeva gosto hrano. zamenjale sva že obrok kosila, ob tem času ponavadi jeva kake zelenjavne juhice, riž, kašice itd.. zanima pa me ena stvar, ko ji kuham zelenjavo, ali ji jo lahko malenkost posolim, ker sem probala in ima soljeno seveda rajši?? nesoljeno se moramo kar malo pomatrati, da poje???

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

clock-img

05.05.2008, 12:39

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Seveda da lahko soliš,saj nihče ne prepoveduje,samo ne solit tako kot nam odraslim,ampak manj

clock-img

05.05.2008, 13:15

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz dam mini ščep na porcijo. 

clock-img

05.05.2008, 14:50

clock-img

rose

pencil-img

276

me smo začele šele pri 6m z uvajanjem GH in ji nisem solila kar nekaj časa. zdaj pa ji čisto malo. oz, če kuham za vse posolim, potem pa njej dodam neslano. Npr.: pire krompir je normalno slan in njej posebi dodam neslano zelenjavco. ali pa meso solim, pa ji ostalo nič. tako malo kombiniram.

clock-img

05.05.2008, 15:06

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem ji že od začetka čisto malo solila, ker drugače ni hotela jesti.

clock-img

05.05.2008, 19:32

clock-img

Anonimen

ali ji jo lahko malenkost posolim,

Seveda.....user posted image .

Kuhaj ji okusno hrano, tudi druge zacimbnice lahko uporabljas v primerno majhnih kolicinah. Izogibaj se le pekoci hrani (veliko popra, pekoce paprike,...).

clock-img

05.05.2008, 23:01

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Se strinjam z Mič.
Na začetku kakšen mesec tudi jaz moji nisem solila, potem sem pa malo po malo začela in je še raje jedla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem